Витабор C Актив

Производител: Борола ООД

9.00 лв.

Безплатна доставка над 60 лв.

Какъв е съставът на Витабор С Актив?

Витабор С Актив е пълноценна комбинация от активиран и буфериран витамин C, и екстракт от плодове на Роза канина (Шипка) с натурален витамин С в таблетки за смучене. За здрава имунна система и добра антиоксидантна активност. Изключително подходящ за прием в условия на епидемии.

За какво е предназначен Витабор С Актив?

Витабор С Актив е предназначен за добро функциониране на имунната система; за добра антиоксидантна активност в условия на епидемии; за укрепване на съпротивителните сили на организма; за възстановяване на организма след боледуване; за защита на организма срещу свободните радикали; за подпомагане синтеза на колаген, добро здраве на костите, кожата и сухожилията; за подкрепа на микроциркулацията и добра еластичност на кръвоносните съдове.

Как действа Витабор С Актив?

Витабор С Актив оказва положително въздействие върху функцията на имунната система; подпомага антиоксидантната защита на организма; укрепва съпротивителните сили на организма; подпомага възстановяването на организма след боледуване; допринася за предпазване на организма от вредното влияние на свободните радикали; съдейства за неутрализирне на токсините в организма; подпомага синтеза на колаген, здравето на костите, кожата и сухожилията; оказва положително въздействие на микроциркулацията и еластичността на кръвоносните съдове.

Как се приема Витабор С Актив?

Витабор С Актив се приема от 1 до 5 таблетка за смучене дневно, след хранене.

Какви са предимствата на Витабор С Актив?

Витабор С Актив е пълноценна комбинация от буфериран витамин C и биофлавоноиди в по-лесно усвоима биоaктивна форма, която не дразни стомаха.

Високотехнологичните таблетки за смучене са с приятен ягодов вкус и постепенно освобождаване на съставките. Подходящ за деца и възрастни. Научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).

Не съдържа изкуствени овкусители и консерванти. Не предизвиква нежелани ефекти и е подходящ за продължителна употреба.

Имате въпроси?

Може да задавате въпроси, свързани с продукта, в коментарната форма по-долу. Ще Ви отговорим в най-кратки срокове!
Сподели:
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари