0
(0)

Състав

Витабор С Актив е пълноценна комбинация от активиран и буфериран витамин C, и екстракт от плодове на Роза канина (Шипка) с натурален витамин С в таблетки за смучене. За здрава имунна система и добра антиоксидантна активност. Изключително подходящ за прием в условия на епидемии.

Предназначение

Витабор С Актив е предназначен за добро функциониране на имунната система; за добра антиоксидантна активност в условия на епидемии; за укрепване на съпротивителните сили на организма; за възстановяване на организма след боледуване; за защита на организма срещу свободните радикали; за подпомагане синтеза на колаген, добро здраве на костите, кожата и сухожилията; за подкрепа на микроциркулацията и добра еластичност на кръвоносните съдове.

Действие

Витабор С Актив оказва положително въздействие върху функцията на имунната система; подпомага антиоксидантната защита на организма; укрепва съпротивителните сили на организма; подпомага възстановяването на организма след боледуване; допринася за предпазване на организма от вредното влияние на свободните радикали; съдейства за неутрализирне на токсините в организма; подпомага синтеза на колаген, здравето на костите, кожата и сухожилията; оказва положително въздействие на микроциркулацията и еластичността на кръвоносните съдове.

Дозировка

Витабор С Актив се приема от 1 до 5 таблетка за смучене дневно, след хранене.

Предимства

Витабор С Актив е пълноценна комбинация от буфериран витамин C и биофлавоноиди в по-лесно усвоима биоaктивна форма, която не дразни стомаха. Високотехнологичните таблетки за смучене са с приятен ягодов вкус и постепенно освобождаване на съставките. Подходящ за деца и възрастни. Научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP). Не съдържа изкуствени овкусители и консерванти. Не предизвиква нежелани ефекти и е подходящ за продължителна употреба.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.