Имунобор Кидс Сироп и пълноценен сън за здрава имунна система при най-малките!

Холандски и британски учени са доказали, че системното недоспиване е една от основните причини за понижен имунитет. Продължителното лишаване от сън намаляват броя на имунните клетки, които са оръжията на имунната система за защита от болестотворните микроби.

Това важи в голяма степен за децата. При тях липсата на сън ги прави лесно податливи на заболявания. Липсата на сън влияе и на ефективността на ваксините. Поради тази причина едно от задължителните условия за здрав детски имунитет е достатъчно сън, тъй като той спомага за възстановяване на силите на организма. Така ще можем ефективно да държим гриповете, настинките и др инфекции далече от детето.

За пълноценен сън детската стая трябва да е добре проветрена и затъмнена. Температурата в нея е необходимо да бъде около 19о С. В зависимост от възрастта, детето има нужда от 10 до 14 часа сън на денонощие. Новородените деца обикновено спят до 18 часа на ден, по-големите деца – от 12 до 13 часа, а тези в предучилищна възраст – около 10 часа на ден.

Освен достатъчно сън, за здрава имунна система на детето високоефективни са природните имуностимулатори, които допълнително увеличават защитата на детския организъм.

В детската възраст, особено при малки деца, имуностимулаторът се приема най-добре под формата на сироп с приятен вкус. Проучванията показват, че децата предпочитат сироп и по-лесно се придържат към изписаното лечение. Когато се избира детски имуностимулатори, е добре изборът да се придържа към високопречистените и стандартизирани продукти.

Такъв е Имунобор Кидс Сироп. Имунобор Кидс Сироп е единственият микронизиран Бета Глюкан с чистота 93%. Една чаена лъжичка (5 ml) съдържа 30 mg високопречистен Бета Глюкан. Бета Глюкан е единственият имуностимулатор от природен произход с доказан механизъм на действие. Имунобор Кидс Сироп е в сиропна форма, удобна дори и за най-малките.

Има висока концентрация на Бета Глюкан и повишена ефикасност чрез микронизация. Имунобор Кидс Сироп е предназначен за подпомагане функцията на имунната система при деца със склонност към чести бактериални, вирусни и гъбични инфекции, след антибиотична терапия, за профилактика и поддържащо лечение при грип, настинка, бронхити, тонзилофарингити, отити, бактериално носителство, при остри и хронични инфекции на пикочните пътища. Използва се като общоукрепващо и тонизиращо средство.

Имунобор Кидс Сироп се дозира при деца до 8 години – по 1 чаена лъжичка (5 ml) дневно; над 8 години – по 2 чаени лъжички (10 ml) дневно; при възрастни – по 1 супена лъжица (15 ml) дневно. Приема се директно, или в топла напитка на гладно. Препоръчителният период на употреба е 3 месеца.

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Времето за попълване изтече. Моля, презаредете CAPTCHA.