При първи симптоми на инфекция, мислете за Имунобор Кидс Актив Сироп

 

Д-р М. Свещникова, педиатър – 12 ДКЦ

През зимния сезон боледуването на децата от респираторни инфекции нараства. Обикновено 90% от инфекциите при тях са вирусни. По тази причина най-ефективната стратегия в тези случаи е да се стимулира антивирусната активност на имунната система. Ето защо при първи симптоми на инфекция, приемайте  Imunobor Kids Activ Syrup.

Той е най-новият детски имуностимулатор за 2013 година. Неговата ефикасност е повишена чрез висока концентрация микронизиран бета глюкан 93% и активна форма на витамин C.

Imunobor Kids Activ Syrup е подходящ и заедно с антибиотична терапия, когато това се налага. В тези случаи, продуктът повишава ефективността на лечението, съкращава периода на боледуване и предотвратява усложненията. Сиропът е подходящ  и при деца с алергична нагласа.

Важно е да се отбележи, че за максимално усвояване и действие, Imunobor Kids Activ Syrup се приема на гладно. Дозира се в зависимост от възрастта по следния начин – при деца до 8 години по 1 чаена лъжичка от 5 мл, а при деца над 8 години по 2 чаени лъжички или 10 мл един път дневно. Нека продължителността бъде минимум 3 месеца.

Освен удобният прием веднъж дневно, Imunobor Kids Activ Syrup e с приятен вкус от натурални диви ягоди и се харесва от децата.

В практиката си на педиатър и семеен лекар имам богат опит с Imunobor Kids група. За профилактика и поддържащо лечение използвам Imunobor Kids Syrup, a при по-големи деца разчитам на Imunobor Kids VGcaps.

Сега с появата на Imunobor Kids Activ Syrup имам по-мощен имуностимулатор в сиропна форма за остри инфекции в детската възраст.

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

8 коментара

 • Мари  21.01.2014 at 14:23

  Може ли да се приема заедно с Имунобор актив и ампула витамин Ц

  Отговор
  • Imunobor  28.01.2014 at 17:01

   Не е необходимо да давате допълнително витамин С с Имунобор Кидс Актив Сироп. Количеството на витамин С в Имунобор Кидс Актив Сироп е оптимално.

   Медицински отдел, Борола

   Отговор
 • Лидия Митрева  11.02.2014 at 15:25

  здравейте каква е разликата в Имунобор Кидс Актив Сироп и Имунобор Кидс Сироп

  Отговор
  • Imunobor  12.02.2014 at 17:44

   Здравейте,

   Разликите между Имунобор Кидс Актив Сироп и Имунобор Кидс Сироп са в състава, действието и приложението.

   Състав: Имунобор Кидс Актив Сироп съдържа комбинация с повишена ефикасност – микронизиран бета глюкан с най-висока чистота 93 % и активна форма на витамин C. Имунобор Кидс Сироп е монопродукт, съдържащ микронизиран бета глюкан 93%.

   Действие: Имунобор Кидс Актив Сироп е с по-мощно антимикробно, противовъзпалително и имуностимулиращо действие.

   Приложение: Имунобор Кидс Актив Сироп се прилага при остри инфекции (при първи симптоми на инфекция) – вирусни, бактериални и гъбични, заедно с антибиотици, по време на боледуване, алергии и зарастване на рани.

   В случай, че присъстват симптоми на инфекция, започнете с Имунобор Кидс Актив Сироп.
   Ако детето в момента е здраво, изберете Имунобор Кидс Сироп.

   Оставаме на разположение за въпроси!

   Медицински отдел, Борола

   Отговор
 • канчева  09.12.2014 at 13:43

  ами вредно ли е пречи ли ако детето е здраво и си приема имунобор кидс актив сироп вече 3 месец за пофилактика-а също така-до кога мога да го давам тъй като сега ще направи 3 месец-задължителна ли е почивка защото сега януари и февруари са най кованите за вируси и грип -може ли след кратка почевка да се продължи приема с още 2 месеца например-детето е на 7 г

  Отговор
  • Imunobor  09.12.2014 at 15:43

   Здравейте,
   Няма повод за притеснение. Приема на Имунобор Кидс Актив Сироп е абсолютно безопасен и безвреден дори и при продължителна употреба ( повече от 3 месеца).
   След като детето Ви изпие Имунобор Кидс Актив Сироп, започнете приема на Имунобор Кидс Сироп за да избегнете рисковите месеци.
   Уместно е да се продължи поне до месец април включително. Имунобор Кидс Сироп е безопасен при продължителна употреба и може да се използва без прекъсване през целия зимен период.

   Продуктите от фамилия Имунобор Кидс осигуряват цялостна защита на Вашето дете!

   Мед. отдел, Имунобор

   Отговор
 • Росица  06.01.2015 at 7:05

  Здравейте! Синът ми е на 4 г.3 месеца приемаше имунобор кидс актив сега сме в процес на почивка вече 16 дена.След колко дена мога да започна отново да го давам и с кой от двата сиропа да продължа? Имунобор кидс или Имунобор кидс актив?Благодаря

  Отговор
  • Imunobor  06.01.2015 at 11:18

   Здравейте,
   Продуктите от група Имунобор Кидс- Имунобор Кидс Актив Сироп и Имунобор Кидс Сироп са напълно безопасни при продължителна употреба.
   След 3 месечен прием на Имунобор Кидс Актив Сироп без да правите почивка, Ви препоръчваме да давате Имунобор Кидс Сироп.
   Имунобор Кидс Сироп се прилага при профилактика и поддържащо лечение на вирусни, гъбични и бактериални инфекции.
   Имунобор Кидс Сироп е одобрен от педиатрите като ефективен и безопасен имуностимулатор за продължителна употреба- може са се приема през целия зимен сезон без прекъсване.

   Оставаме на разположение!
   Мед. отдел, Имунобор

   Отговор

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Времето за попълване изтече. Моля, презаредете CAPTCHA.