При първи симптоми на настинка и грип в детската възраст, мислете за Имунобор Кидс Актив Сироп!

През студените месеци най-чести са вирусните заболявания при децата. Грипът е също вирусна инфекция, но доста по-агресивна, с по-тежко протичане и висок риск от усложнения. Той се развива, когато в организма попадне един от 3-те типа вируси – В, С и А.
Грипът е заболяване, което се разпространява изключително лесно по въздушно-капков път – при кихане, кашляне, чрез пряк контакт със заразения и чрез докосване на предмети, използвани от него.
След достигането си до белия дроб през носа и гърлото, вирусите се разпространяват в клетките на бронхиалната лигавица.

Как да разпознаем първите симптоми на грип при децата?

Типичните симптоми на грип при детето са повишена температура над 38о – 40оС, втрисане, болки в мускулите, главоболие, болки в гърлото, отпадналост, кашлица и др.
Симптоми се проявяват в рамките на 3-4 дни. Кашлицата и общата отпадналост могат да се наблюдават до 2 седмици след спадането на температурата.
При бебетата се наблюдават коремни болки, повръщане и диария, сънливост, липса на апетит и нарушено кръвообращение.
Поради това, че грипът протича тежко и с усложнения при децата под 6 месеца е добре още при първите симптоми да се потърси ефективно решение на проблема чрез подпомагане на имунитета.

Имунобор Кидс Актив Сироп е изключително ефективно решение при първи симптоми на грип при бебета и деца. Имунобор Кидс Актив Сироп е специално създаден за детската имунна система. Представлява мощна комбинация от високо концентриран 93% микронизиран бета глюкан (патентован Betox – 93) и активна форма на витамин C (като L – аскорбинова киселина).

Имунобор Кидс Актив Сироп е предназначен за подпомагане функцията на имунната система при остри вирусни, бактериални и гъбични инфекции, заедно с антибиотично лечение, по време на боледуване, при алергии и за зарастване на рани.

Имунобор Кидс Актив Сироп като двойна комбинация има по-мощно действие по отношение активността на имунните клетки и способността им да убиват бактерии и други микроорганизми. Активно стимулира производството на имунни тела. Има директен антимикробен ефект върху редица микроорганизми. Повишава локалната имунна защита на лигавиците на бронхиалната, чревната и пикочна система.

Имунобор Кидс Актив Сироп се дозира при деца до 8г по 1 чаена лъжичка (5 ml) дневно, при деца над 8г по 2 чаени лъжички (10 ml) дневно и при възрастни по 1 супена лъжица (15 ml) дневно. За максимален ефект, продуктът се приема на гладно, директно или в напитка.

Имунобор Кидс Актив Сироп осигурява цялостна защита на детския организъм от вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Съдържа бета глюкан, който е най-мощния имуностимулатор от природен произход с доказан механизъм на действие. Присъствието на активна форма на витамин C повишава ефективността на продукта.

Имунобор Кидс Актив Сироп е подходящ и удобен и за най-малките. Предпочита се от децата заради приятния вкус от натурални диви ягоди. Ефикасността на Имунобор Кидс Актив Сироп е повишена чрез висока концентрация микронизиран бета глюкан 93 % и активна форма на витамин С. Употребата на Имунобор Кидс Актив Сироп намалява честотата и продължителността на боледуване. Предотвратява усложненията и рецидивите от инфекции. Притежава общоукрепващо и тонизиращо действие.

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Времето за попълване изтече. Моля, презаредете CAPTCHA.