Седем спасителни съветa за родители, чиито деца са засегнати от “летен грип”! (част 2)

В първата част на статията Ви запознахме с основните характеристики на “летния грип” при децата, както и с четири от полезните съветa, които ще улеснят родителите, попаднали в тази неблагоприятна ситуация. Във втората част на статията ще Ви запознаем и с останалите три, които ще Ви помогнат да бъдете напълно подготвени за овладяването й.

5. Специалистите съветват в периода на боледуване детето да не напуска дома. Не е подходящо в този период то да общува с връстниците си.

6. Не прибягвайте към употребата на антибиотици, тъй като те нямат никакъв ефект срещу вирусите. Тяхното приложение може само да повлияе негативно върху стомашно-чревния тракт като го натовари допълнително.

7. Употребата на природния продукт Имунобор Биотик е едно от ефективните решения при “летен грип” в детска възраст. Блгодарение на най-мощният познат на учените прбиотик – лактобацилус булгарикус, който се съдържа в състава му, Имунобор Биотик възвръща бактериалния баланс в чревната микрофлора. Това води до предотвратяване на диарията и повръщането като по този начин детето е предпазено от дехидратация, която както споменахме, е сериозно усложнение на ентеровирусните инфекции. В синергизъм с лактобацилус булгарикус действа и втората съставка на Имунобор Биотик – бета глюкан – единственият имуностимулатор от природен произход с доказан и ясен механизъм на действие.

В качеството си на такъв, бета глюкан освен, че засилва ефекта на пробиотика, изпълнявайки ролята на пребиотик (храна на пробиотика), притежава и антивирусно действие тъй като активира Т-клетките, отговорни за обезвреждането на този вид болестотворни микроорганизми. По този начин, приет по време на ентеровирусна инфекция, Имунобор Биотик не само укрепва засегнатата чревна микрофлора, но и помага на организма сам да се пребори с причинителите на този тип заболявания – вирусите. Имунобро Биотик е подходящ и безопасен за употреба дори от деца от 0 до 8 – годишна възраст.

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Времето за попълване изтече. Моля, презаредете CAPTCHA.