Ефективно решение при настинка и грип е имуностимулацията

Настинката и грипът са едни от най–разпространените вирусни заболявания през есенно–зимния сезон. В тези случаи имунните клетки отделят интерферон, който е с мощен антивирусен ефект. Интерферон се произвежда от организма при телесна температура 38⁰C. Ето защо не бива да прибягваме до понижаващи температурата лекарства, когато нейните стойности са под 38⁰C. Не е уместна и употребата на антибиотици, тъй като те унищожават бактерии, а не вируси.

Най-ефективният начин за справяне с настинката и грипа е да се подпомогне имунната система. Ефективността на имунния отговор зависи от броя и активността на имунните клетки, които неутрализират тези патогени. Съществуват различни комбинации от природни екстракти с имуностимулиращ ефект.

Най-ефективни в тези случаи са продуктите с интерферонподобен ефект. Такива имуностимулатори са Имунобор Кидс, Имунобор Бронхо и Имунобор Ехинацея. Тези продукти се дозират през първите 10 дни 3 пъти по 1 капсули дневно, след което по 2 капсули за поддържане. Препоръчва се приемът да продължи минимум 3 месеца. В епидемична обстановка поддържащата дозировка не трябва да пада под 2 капсули.

borola

Може да харесате

Коментари

avatar