Ехинацея – първи избор при настинка и грип

Основните ни цели по отношение на доброто здраве през есента и зимата са две:

  • да поддържаме силна имунна система, за да се предпазим от настинката и грипа
  • ако все пак се разболеем, да преборим респираторната инфекция възможно най-бързо и без усложнения

И в двата случая можем да разчитаме на мощния ефект на Ехинацея. От векове тя се ползва като природен имуностмулатор, който унищожава вирусите и премахва настинката още в зародиш.

Двойната сила на Ехинацея в борбата с настинките и грипа

Екстрактът от Ехинацея от една страна стимулира имунната система, а от друга действа силно противовирусно. Това е причината днес редом с разработването на противовирусните медикаменти, продуктите с Ехинацея да продължават да се ползват широко.

Борбата с вирусите е много по-трудна, в сравнение с бактериите, срещу които успешно се прилагат антбиотици. Сред най-мощните противовирусни средства, ползвани днес, са интерфероните. Това са органични вещества, които организмът синтезира за унищожаване на вирусните частици. Научните данни сочат, че Ехинацея повишава 8 пъти концентрацията на гама-интерферон в кръвта. Това е изключително мощно действие за неутрализиране на вирусите, атакуващи организма.

Приемът на Ехинацея при настинка помага за изключително бързо овладяване на инфекцията и превенция на евентуалните усложнения. Нещо повече – редица изследвания доказват, че приемът на Ехинацея намалява риска от настинка с около 60%. Това е изключително полезно действие в условията на грипна обстановка през есента и зимата.

Мощна комбинация от Ехинацея и Котешки нокът за бързо овладяване на вирусни респираторни инфекции и профилактика на усложненията им

Природният продукт Имунобор Бронхо/Imunobor® Broncho е първи избор на лекарите в периода на повишена заболеваемост от вирусни респираторни инфекции. Продуктът съчетава двете най-важни действия, необходими ни през есенно-зимния период:

  • подсилване на имунитета
  • мощно противовирусно действие за справяне с настинка и грип

Ефективността си Имунобор Бронхо дължи на уникалната кобинация от екстракти от Ехинацея и Котешки нокът. Действието им взаимно се допълва, за да осигури пълна защита на респираторния тракт. Ехинацеята ускорява отделянето на интерферони за противодействие на вирусните частици. В допълнение Котешкият нокът стимулира фагоцитозата – поглъщането и неутрализирането на болестотворните микроорганизми.

Ybilei_20-god_Borola_1

borola

Може да харесате

Коментари

avatar