Имунобор Кидс Сироп ускорява процеса на зарастване на рани!

Зарастването на раните представлява сложен възстановителен процес, през който организмът трябва да спре кървенето, да предпази, прочисти и да затвори раната. По този начин засегнатата тъкан се възстановява до вид, който е най-близък до първоначалния. Процесът на зарастване преминава през три последователни фази и се характеризира със специфични клетъчни дейности с точен хронологичен ред, като фазите се застъпват една с друга.

Може би няма дете, което да не е имало рани. Малките деца често падат и се нараняват. Хирургичните заболявания (хернии и др.) също се срещат често и изискват оперативна намеса, а децата се нуждаят от следоперативно възстановяване. Според специалистите зарастването и лечението на раните при децата продължава да е проблем и в момента. Лекарите алармират, че зарастването на раната не е вече само хирургичен, а мултидицсиплинарен проблем. Нерядко при зарастването на раните може да настъпят различни усложнения, като инфектиране, което значително удължава възстановителния процес.

В първата фаза от процеса на зарастване на раните имунната система взема важно участие. Именно тогава започват първите съдови и клетъчни реакции. В т.н. възпалително-ексудативна фаза имунната система се мобилизира, за да се пребори с инфекцията и по този начин да се „защити“ срещу микроби и чужди тела. Това е възможно само ако локалната имунна защита е достатъчно активна. Благодарение на специфични клетки увредените тъкани се унищожават и поглъщат.

Заедно с правилното обработване на раните, по време на периода на тяхното зарастване, педиатрите и хирурзите препоръчват употребата на имуностимулатори. Като мощен имуностимулатор Имунобор Кидс Сироп е ефективно средство, което ускорява процеса на зарастване на рани чрез активиране на локалния имунитет. Различни проучвания показват, че приемът на Имунобор Кидс Сироп в следоперативния период скъсява значително времето за възстановяване и намалява евентуални усложнения в сравнение с деца, които не са приемали природния продукт.

Удобният прием на Имунобор Кидс Сироп, един път дневно, допринася за правилното приложение и лесно придържане към курса на лечение и профилактика.

borola

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.