Имунобор Кидс Сироп защитава детския организъм от грипни вируси!

Намираме се в период на повишена заболяваемост. Опасността от заразяване с различни грипни вируси нараства ежедневно. Най-застрашени са децата, защото при тях, за разлика от възрастните, имунитетът е все още неизграден.
Известно е, че антибактериалните средства не са ефективни при вирусните заболявания.

Противогрипните ваксини са ефективни в този случай, с уговорката, че са насочени срещу вирусните щамове от предходната година и, че заболяването се дължи и на други респираторни вируси. Липсата на предходен контакт с вируса и повишената му изменчивост води до невъзможност за разпознаването му от организма. Ето защо най-добрата защита е да се поддържа имунната система, която представлява първата линия на защита на организма от нахлуването на вирусите. Тя има способността да разпознава и реагира на определени молекули в клетъчните стени на много патогени (болестотворни микроорганизми) и бета глюкани (полизахариди – вериги от молекули на глюкозата). От всички естествени съставки, стимулиращи имунната система, най-добре документирани и с най-много доказателства относно действието им са бета глюканите. Способността им да активират имунните клетки, обезвреждащи грипните вирусите е изследвана и доказана от множество клинични проучвания.

При приемането им организмът ги възприема като врагове и съответно имунната система се активира. По този начин организмът е цялостно защитен не само от вирусна инвазия, но и от бактериална и гъбична.

Имунобор Кидс Сироп е единственият детски имуностимулатор, който съдържа високо пречистен (93 % чистота) микронизиран бета глюкан. Микронизацията на продукта означава по-висока ефективност, постигната чрез ангажиране на по-голяма повърхност от имунната клетка, водещо до по-резултатното й стимулиране. Поради повишената си ефективност Имунобор Кидс Сироп се приема един път дневно. За постигане на максимален ефект се препоръчва да се приема на гладно. За деца до 8-годишна възраст са достатъчни 5 мл, за деца от 8 до 12 години – 10 мл и над 12 години – 15 мл.

Имунобор Кидс Сироп може да се прилага през целия сезон без прекъсване, както и да се започва по всяко време!

borola

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.