Имунобор Кидс Сироп защитава детския организъм от грипни вируси!

Намираме се в период на повишена заболяваемост. Опасността от заразяване с различни грипни вируси нараства ежедневно. Най-застрашени са децата, защото при тях, за разлика от възрастните, имунитетът е все още неизграден.
Известно е, че антибактериалните средства не са ефективни при вирусните заболявания.

Противогрипните ваксини са ефективни в този случай, с уговорката, че са насочени срещу вирусните щамове от предходната година и, че заболяването се дължи и на други респираторни вируси. Липсата на предходен контакт с вируса и повишената му изменчивост води до невъзможност за разпознаването му от организма. Ето защо най-добрата защита е да се поддържа имунната система, която представлява първата линия на защита на организма от нахлуването на вирусите. Тя има способността да разпознава и реагира на определени молекули в клетъчните стени на много патогени (болестотворни микроорганизми) и бета глюкани (полизахариди – вериги от молекули на глюкозата). От всички естествени съставки, стимулиращи имунната система, най-добре документирани и с най-много доказателства относно действието им са бета глюканите. Способността им да активират имунните клетки, обезвреждащи грипните вирусите е изследвана и доказана от множество клинични проучвания.

При приемането им организмът ги възприема като врагове и съответно имунната система се активира. По този начин организмът е цялостно защитен не само от вирусна инвазия, но и от бактериална и гъбична.

Имунобор Кидс Сироп е единственият детски имуностимулатор, който съдържа високо пречистен (93 % чистота) микронизиран бета глюкан. Микронизацията на продукта означава по-висока ефективност, постигната чрез ангажиране на по-голяма повърхност от имунната клетка, водещо до по-резултатното й стимулиране. Поради повишената си ефективност Имунобор Кидс Сироп се приема един път дневно. За постигане на максимален ефект се препоръчва да се приема на гладно. За деца до 8-годишна възраст са достатъчни 5 мл, за деца от 8 до 12 години – 10 мл и над 12 години – 15 мл.

Имунобор Кидс Сироп може да се прилага през целия сезон без прекъсване, както и да се започва по всяко време!

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Времето за попълване изтече. Моля, презаредете CAPTCHA.