Имунобор Кидс сироп – здраве за малките, удобство за родителите

Мая Петрова

Напоследък познатите ми все по-често коментират прочетеното за невероятните свойства на природните имуностимулатори и най-вече за силата на Бета глюканите. Мен не е нужно да ме убеждават. От години давам на дъщерите си такъв природен имуностимулатор – Имунобор Кидс, създаден специално за деца. Започнах, когато по-голямата, Мими, беше на година и 3 месеца и се подготвяхме да я дадем в детската ясла. Тогава педиатърката ни посъветва да започнем курс с Имунобор Кидс – за увеличаване устойчивостта на организма й към инфекции – не само вирусни, но и бактериални и гъбични, които толкова често се отключват, след грип например, и винаги са в наличност поне при едно дете от групата в детската градина.

Мария вече е ученичка в трети клас, расте здрава и не помня да ме е плашила нито веднъж с някакво сериозно заболяване. Кара неразположенията на крак и само веднъж е вземала антибиотик, което според нашата педиатърка е голямо постижение. Но през всичките тези години Имунобор Кидс неизменно присъстваше в дома ни. Давах й го сутрин, разтваряйки капсулата в мляко. Между тримесечните курсове спирахме за пo 1-2 седмици и пак.

imunobor-za-decaОт 2 години в семейството ни има още една красавица – Ася. Без никакво колебание удвоих количеството на Имунобор Кидс, но малката принцеса се оказа доста по-капризна от сестра си и не харесва сутрешната порция мляко с разтворената в нея капсула.

Късметът ми отново проработи – фирма БОРОЛА пусна на пазара нов продукт – Имунобор Кидс сироп.

За мен беше много важно, че съдържа високопречистен (93%), микронизиран и патентован Бета глюкан. Но госпожица Ася оцени най-високо сиропчето с вкус от натурални – диви ягоди и с удоволствие глътва всекидневната лъжичка на закуска. Започнах да давам Имунобор Кидс сироп и на каката. Хем да не завижда на малката за вкусното сиропче, хем аз да си спестя пресмятането на тримесечни курсове, почивки и разбъркване още преди да съм си изпила кафето.

Сега и двете ми дъщери глезено отварят уста сутрин за сиропче – една чаена лъжичка за малката, 2 – за ученичката. Смятам да го давам всеки ден – Имунобор Кидс сироп е 100% естествен продукт без нежелани ефекти.

Съдържащият се в Имунобор Кидс сироп патентован бета глюкан е изключително ефективен за подсилване на имунната система на децата и укрепване на естествената способност на организма сам да се пребори с причинителите на заболявания.

Децата ми не боледуват. И за мен това е най-голямото научно доказателство, че съм открила точния природен имуностимулатор.

borola

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.