Imunobor Kids Syrup и противогрипни ваксини

Imunobor Kids Syrup e подходящ за употреба с ваксини. Противогрипната ваксина е биологичен препарат, съставен от убити грипни вируси, т.нар антигени. Те стимулират имунната система да произведе антитела срещу тях. Така, когато организмът се сблъска с живите вируси ще разполага с антитела, които ще започнат обезвреждането и унищожението им веднага. Именно в това се крие протективният характер на ваксините. Ефект от ваксината може да се търси едва две седмици след имунизирането и то само срещу тези щамове, за които е предвидена. Ваксината не действа и срещу други микроорганизми.

При подготвена имунна система отговорът след ваксината е по-бърз и по-ефективен. Ето защо Imunobor Kids Syrup не само е съвместим с противогрипните ваксини, а и повишава тяхната ефективност. Благодарение на Imunobor Kids Syrup се разширява защитата не само спрямо вируси, а и срещу бактерии и гъбички.

При деца под 6 месечна възраст и с алергична нагласа обикновено се избягва използването на противогрипи ваксини и Imunobor Kids Syrup e средство на избор за здрава имунна система.

Сподели с приятели ...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Коментари

коментари

Може също да харесате

Няма коментари

Можете да напишете първия коментар.

Оставете коментар

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.