Imunobor Kids Syrup и противогрипни ваксини

Imunobor Kids Syrup e подходящ за употреба с ваксини. Противогрипната ваксина е биологичен препарат, съставен от убити грипни вируси, т.нар антигени. Те стимулират имунната система да произведе антитела срещу тях. Така, когато организмът се сблъска с живите вируси ще разполага с антитела, които ще започнат обезвреждането и унищожението им веднага. Именно в това се крие протективният характер на ваксините. Ефект от ваксината може да се търси едва две седмици след имунизирането и то само срещу тези щамове, за които е предвидена. Ваксината не действа и срещу други микроорганизми.

При подготвена имунна система отговорът след ваксината е по-бърз и по-ефективен. Ето защо Imunobor Kids Syrup не само е съвместим с противогрипните ваксини, а и повишава тяхната ефективност. Благодарение на Imunobor Kids Syrup се разширява защитата не само спрямо вируси, а и срещу бактерии и гъбички.

При деца под 6 месечна възраст и с алергична нагласа обикновено се избягва използването на противогрипи ваксини и Imunobor Kids Syrup e средство на избор за здрава имунна система.

borola

Може да харесате

Коментари

avatar