Имунобор Уро ускорява ефекта от лечението на острия пиелонефрит в детска възраст!

Острият пиелонефрит е сериозна и сравнително често срещана диагноза в детската възраст. Това е усложнена инфекция на бъбрека и бъбречното легенче, предизвикана от бактерии. Най-честият причинител за уроинфекциите е Eшерихия Коли. Преобладават следните симптоми – коремна болка, висока температура, безапетитие, отпадналост, главоболие и др. Поведението при остър пиелонефрит в детската възраст е специфично лечение на инфекцията и задължително лечение и превенция на рецидивите.

Като първи избор за специфичното лечението са антибиотиците. Техният антибактериален ефект се потенцира отлично от приложението на Имунобор Уро. Имунобор Уро е природен продукт, който съдържа високо количество бета глюкан 300 мг и екстракт от американска червена боровинка – 300 мг. Бета Глюкан е най-мощния имуностимулатор от природен произход с доказан механизъм на действие. Повишава общия и локален имунитет на организма. Американската червена боровинка има антиадхезивно, противовъзпалително и аналгетично действие.

Приложението на Имунобор Уро към лечението на остър пиелонефрит ускорява оздравяването, предотвратява усложненията и рецидивите.

borola

Може да харесате

Коментари

avatar