Имунопрофилакса за време на бременост!

Бременоста е еден од најважните периоди во животот на жената и семејството. Во женскиот организам настануваат многу промени како што е и намалената имунолошка заштита. Во епидемиска средина идната мајка е особено загрозена од инфекции – вирусни, бактериски и габични.

Имунопрофилаксата за време на бременоста е исклучително важна. Битен фактор за имунопрофилаксата за време на бременоста е безопасноста на овие производи. Од фамилијата Имунобор познати се Имунобор Кидс Сируп, Имунобор Бета Глукан, Имунобор Биотик и Имунобор Уро. Се земаат на гладно. Имунобор Кидс Сируп – по 1 супена лажица дневно, а од капсулните форми по 1 до 3 растителни капсули дневно, минимум 3 месеци.

borola

Може да харесате

Коментари

avatar