Кажете “СТОП” на зимните настинки и грипове като укрепите имунитета си още през лятото! (част 1)

Често и продължително боледуване, трудно оздравяване, повторна поява на инфекции и т.н. Какво означават всички тези сигнали от страна на тялото Ви, особено характерни през зимния период? Ние ще Ви отговорим – имунитетът Ви се нуждае от сериозно укрепване. За тази цел много хора прибягват до ваксиниране през есента, което ще им даде в известна степен гаранция, че ще си спестят порочния кръг. Но пък не можем да пренебрегнем и факта, че някои от най-здравите хора, въпреки всичките реклами и лекарски призиви не са се спрели на този вариант. Но коя е тяхната тайна за успешно изграждане на “стабилна стена” срещу върлуващите вируси и други болестотворни микроорганизми?

Може би досега не сте се замисляли, но съществуват някои ежедневни здравословни навици, които помагат укрепването на имунната система и успешно ни предпазват от грип, настинки и други видове инфекции.
Започнете подготовката срещу зимното боледуване още сега!

Представяме Ви шест навици на радващите се на отлично здраве хора!

1. Те приемат редовно висококачествени имуностимулатори от природен произход с проучено, доказано и безопасно действие. Такива са бета глюкан, както и екстрактът от котешки нокът. Тези съставки можете да откриете в продуктите Имунобор, Имунобор Бета Глюкан и Имунобор Котешки нокът.

2. Хората със силен имунитет са наясно със свойствата на витамин D. Доставянето на витамин D е от изключително значение за нормалното функциониране на имунната система. Доказано е, че хората, с достатъчно количество витамин D в организма, страдат 4-5 пъти по-малко от грип и настинки в сравнение с останалите. Витамин D можем да си набавим чрез прием на храни като сьомга, риба тон, сирене, яйца, скумрия, портокалов сок и други. Този витамин можем да си осигурим и чрез контролирано излагане на слънчева светлина.

borola

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.