Комбинирането на бета глюкан и лактобацилус булгарикус възстановява баланса в имунитета и чревната екосистема

Според специалистите едни от най-честите летни инфекции са чревните.  Причини за възникването им са пиене на вода от съмнителни водоизточници, недобре измити плодове и зеленчуци и консумация на неправилно съхранявани хранителни продукти или с изтекъл срок на годност.

При лечение на чревни инфекции антибиотиците е добре да бъдат избягвани. Това, което е задължително независимо от причинителя и симптомите е имуностимулация на общия и локалния имунитет и възстановяване на чревната лигавица. Поради това организмът се нуждае от имуностимулатор и пробиотик.

В практиката се е установила като най-надеждна срещу чревни инфекции комбинацията бета глюкан и Лактобацилус Булгарикус (Имунобор Биотик). Бета Глюкан повишава имунната защита и стимулира размножаването на полезните бифидобактерии в червата. Лактобацилус булгарикус от своя страна колонизира чревната лигавица и не позволява прикрепването и размножаването на вредните микроби в червата. Това прави комбинацията от бета глюкан и лактобацилус булгарикус най-ефективното решение при чревни инфекции.

borola

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.