Мравчено дърво за тонус и срещу пролетна умора

Мравчено дърво е добре познат и широко разпространен в Южна Америка дървесен вид с изключително твърда дървесина, но с лечебна кора, чийто свойства са познати от древността. Екстрактът от кора на Мравчено дърво се ползва успешно срещу широк набор от инфекциозни състояния – бактериални, гъбични и вирусни инфекции. В разгара на пролетта обаче е време да се спомене и изключително позитивното влияние на екстракта от Мравчено дърво за повишаване на тонуса на организма и справяне с пролетната умора. За много хора Мравченото дърво е познато и с другото си название – По деарко.

Мравчено дърво

Действие. Екстрактът от Мравчено дърво действа като естествен имуностимулатор. Той повишава активността на имунните клетки и способността им да неутрализират болестотворните микроорганизми навлезли в тялото. Това е причината екстракт от Мравчено дърво да се препоръчва при хора с имунен срив и особено след тежък зимен период, омаломощил имунната система.

Наред с това действие на Мравченото дърво благоприятният му ефект се допълва от още няколко важни такива. Екстрактът от Мравчено дърво действа:

  • противовъзпалително
  • антиоксидантно
  • лаксативно (улесняващо изхождането)
  • детоксикиращо и стимулиращо прочистването на черния дроб
  • стимулиращо върху кръвотворните функции
  • ускоряващо зарастването на рани

Особености. Важно е да се отбележи, че приемът на Мравчено дърво под каквато и да било форма трябва да бъде винаги правилно дозиран. Изисква се дозата да бъде консултирана с лекар за постигане на оптимален ефект.

За засилване на благоприятния ефект приемът на екстракт от Мравчено дърво може да бъде допълнен от прием на продукти като мака и мате. Подобно на екстракта от Мравчено дърво това също са продукти, добивани от южноамерикански растения. Познати са от древността с благоприятния си ефект за повишаване на имунната устойчивост и тонуса на организма.

Мощно решение за тонус и преодоляване на пролетната умора при възрастни

Комбинация от екстракти от Мака, Мате и Мравчено дърво е включена в състава на природния продукт Имунобор/Imunobor®. Те са допълнени от екстракт от Котешки нокът за още по-силен ефект.
Имунобор е мощен имуностимулатор за възрастни, чието действие е доказано по отношение подсилването на имунитета, повишаване на жизнения тонус, по-бързото справяне с умората и стреса и подобряване общото състояние на организма.

borola

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.