Новият Имунобор Кидс Актив растителни капсули – решение при остри инфекции в училищна възраст!

Зимният сезон е съпътстван от повишена заболеваемост в детските колективи, особено в училищата. Това представлява сериозно предизвикателство за имунната система на учениците. Специалистите препоръчват още при първи симптоми на настинка и грип да се мобилизира антивирусното действие на имунната система. По този начин защитаваме детето от развитие на вторични усложнения като бактериални инфекции, както и от тежко и продължително протичане на заболяването и рецидиви.

Новият природен продукт от серията Имунобор Кидс – Имунобор Кидс Актив растителни капсули е предназначен за приложение при остри инфекции за подпомагане на имунната система на деца в училищна възраст. Имунобор Кидс Актив растителни капсули е с повишена ефикасност чрез тройна комбинация от високи количества природни съставки за детската имунна система – бета глюкан 150 мг, витамин C 80 мг и екстракт от пурпурна ехинацея 40 мг.

Имунобор Кидс Актив растителни капсули осигурява следните ефекти, които имат особено значение при остри инфекции и боледуване – бърз и мощен антивирусен ефект, имуностимулиращ и антиалергичен. Има данни и за допълнителни ефекти на съставките на Имунобор Кидс Актив растителни капсули – синергизъм с антибиотици, общоукрепващ и тонизиращ ефект.

Имунобор Кидс Актив растителни капсули като тройна комбинация има по-мощно действие по отношение активността на имунните клетки и способността им да убиват бактерии и други микроорганизми. Активно стимулира производството на имунни тела. Има директен антимикробен ефект върху редица микроорганизми. Повишава локалната имунна защита на лигавиците на бронхиалната, чревната и пикочна система.

Имунобор Кидс Актив растителни капсули осигурява цялостна защита на детския организъм от вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Съдържа бета глюкан, който е най-мощния имуностимулатор от природен произход с доказан механизъм на действие.
Присъствието на активна форма на витамин C и екстракт от пурпурна ехинацея повишава ефективността на продукта.

Имунобор Кидс Актив растителни капсули е предназначен за подпомагане функцията на имунната система при остри вирусни, бактериални и гъбични инфекции, заедно с антибиотично лечение, по време на боледуване, при алергии и за зарастване на рани.

Имунобор Кидс Актив растителни капсули се дозира до 12 г по 2 капсули дневно, при деца над 12 г до 3 капсули дневно. За максимален ефект, продуктът се приема на гладно!

borola

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.