Оксибор форте е уникална комбинация

Магистър-фармацевт Лилия Михайлова

В практиката си на магистър-фармацевт ежедневно отговарям на въпросите на хората относно подходящи комбинации от витамини, минерали, антиоксиданти, имуностимулатори и др.

Глобалното замърсяване на околната среда и на въздуха е един от основните проблеми на жителите на големите градове. То е и причина за по-високата зоболеваемост на обитателите им, за понижение на имунната защита на организма.

Известно е, че всички видове замърсявания водят до образуване и натрупване в организма на т. нар. свободни радикали. А те причиняват над 60 дегенеративни заболявания – стареене на организма, атеросклероза, злокачествени заболявания, понижават устойчивостта на организма към инфекции.

Защитата от свободни радикали се осъществява чрез превенция с антиоксиданти. За максимална защита на важните вещества и клетъчни структури в организма са необходими комбинации от витамини, минерали и антиоксиданти.

В търсене на подходящия продукт стигнах до Oxybor forte, който представлява такава пълна комбинация от витамини, минерали и антиоксиданти. Той осигурява максимална защита от вреднотодействие

на свободните радикали и подпомага функциите на имунната система. Oxybor forte съдържа класическитеантиоксиданти – витамин А, C, E и селен; биокатализаторите – цинк, мед, магнезий и манган; допълващите

антиоксиданти – коензим Q10 и ново поколение АО–проантоцианидин, който е 50 пъти по-активен от витамин Е. Ето защо можем да наречем Oxybor forte широкоспектърен антиоксидант.

Комбинацията Oxybor forte е не само пълна, а и добре балансирана количествено. Благодарение науникалния си състав, продуктът е подходящ за: подпомагане функцията на имунната система; възстановяване след боледуване; забавяне стареенето на организма и атеросклерозата; подпомагане на организма при стрес и работа в замърсена среда; по-бързо възстановяване при физически натоварвания; подобряване на концентрацията; преодоляване състоянията на физическа и умствена умора.

 

borola

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

2 коментара

 • Lili Slav4eva-magistar farmacevt a-ka Zdrave gr.Razgrad  31.10.2014 at 13:16

  Na 30.10.14 prisastvahme s kolegite ot aptekata na prezentaciq na firma Borola. Vpe4atleniqta ni sa-
  perfektno predstavqne na familiq Imunobor ot d-r Nikolova, sarde4no posrestane i ot predstavitelq za naschiqt grad.
  S blagodarnost!-ekipa na apteka Zdrave

  Отговор
  • Мед. отдел, Борола  31.10.2014 at 15:32

   Благодарим Ви за споделеното мнение!
   Всички екипи, които се грижат за правилното консултиране на хората, използващи наши продукти, сме щастливи, че лекцията “Фамилия Имунобор – решение за повишаване на имунитета” е била полезна за вас.
   Мнение като Вашето, ни мотивира да работим за цялостната грижа за здравето чрез обучения, информация и подходящи продукти.
   Бъдете все така активни и не се колебайте да споделяте впечатленията си от нашата работа, както и ефекта на продуктите от фамилия Имунобор!

   Мед. отдел, Борола

   Отговор

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.