Оксибор Мемори е мощен стимулатор за паметта и интелекта. Съдържащата се в него комбинация от проантоцианидин (екстракт от гроздови семки), екстракт от листа на Гинко билоба, цинков сулфат, магнезиев диоксид и тиамин спомага за подобряването на мозъчната дейност.

Оксибор Мемори е предназначен при световъртеж, шум в ушите, атеросклероза, хиперактивен синдром, невропатия.

Оксибор Мемори подобрява оросяването на мозъка и на периферните кръвоносни съдове. Има стимулиращо действие върху нервните клетки и ги предпазва от увреждания. Възстановява нормалната активност на капилярите. Укрепва капилярните стени и възстановява гъвкавостта на артериалните стени. Подобрява умствената дейност. Има благоприятен ефект при невропатия. Потиска активността на холинестеразата. Значително подобрява състоянието на т.нар. хиперактивен синдром. Влияе върху дейността на нервната и нервно-мускулната система. Улеснява процесите на биосинтез на ацетилхолина.

Оксибор Мемори се дозира по 1 таблетка 2 пъти дневно след хранене.

Оксибор Мемори е хранителна добавка, която осигурява метаболитните нужди на мозъка, и предпазва мозъчните клетки и съдове от въздействието на свободните радикали. Продуктът е произведен в съответствие с изискванията на Добрата производствена практика.