От години посрещам зимата С Имунобор Бронхо

Ивайло Василев

Дали защото нашия град винаги е в челните класации по замърсеност на въздуха, или пък просто бронхите на мен са ми слабото място – но години наред зимата не минаваше без кашлица – суха, мъчителна и продължителна. Появяваше се с първите мъгли или щом дима от комините на съседите покажеше, че са почнали да палят печките.

Преди 3 години джипито ме посъветва да не чакам пак да почнат проблемите, а предварително да си подсиля имунитета и устойчивостта на организма точно към дихателни инфекции с един природен продукт, който е ефективен както при остри, така и при закоравели хронични заболявания на дихателните пътища, като моето. Добре било Имунобор Бронхо да започне да се взима още в началото на есента, да се пие 3 месеца, за да може ефекта на съставките му да се понатрупа в организма и да повиши естествената му защита към вируси и неблагоприятни атмосферни влияния.

Две години правих точно така и прекарах леко зимата, ама тази пострадах отново. Виждате каква дълга, хубава есен се случи. Подведох се, че още е рано да се зареждам с Имунобор Бронхо. Или пък, както казва жена ми, наистина забравих как се мъчех предишните години и станах по-небрежен към съветите на докторката. Така или иначе, получих си урока – пипнах някакъв вирус още в края на септември. Разни познати го изкараха на крак и забравиха, но при мен пак се появи познатото усложнение – кашлица.

Три жени подред ми се караха – моята, личната лекарка и аптекарката, от която си взимам Имунобор Бронхо. Е, почнах го веднага, първите 10 дни ударна доза. Но този път много го бях закъсал – кашлях като магаре, дълбоко, раздрах си гърдите, та не ми се вярваше, че котешкия нокът и ехинацеята ще могат да се преборят, па макар и във вид на висококачествени стандартизирани екстракти. За щастие се получи и се отървах не само от кашлицата, но и от натякването на жените. Обещах и на трите – няма да се разсейвам и дисциплинирано ще посрещам зимата винаги с Имунобор Бронхо.

borola

Може да харесате

Коментари

avatar