При първи симптоми на инфекция, мислете за Имунобор Кидс Актив Сироп

 

Д-р М. Свещникова, педиатър – 12 ДКЦ

През зимния сезон боледуването на децата от респираторни инфекции нараства. Обикновено 90% от инфекциите при тях са вирусни. По тази причина най-ефективната стратегия в тези случаи е да се стимулира антивирусната активност на имунната система. Ето защо при първи симптоми на инфекция, приемайте  Imunobor Kids Activ Syrup.

Той е най-новият детски имуностимулатор за 2013 година. Неговата ефикасност е повишена чрез висока концентрация микронизиран бета глюкан 93% и активна форма на витамин C.

Imunobor Kids Activ Syrup е подходящ и заедно с антибиотична терапия, когато това се налага. В тези случаи, продуктът повишава ефективността на лечението, съкращава периода на боледуване и предотвратява усложненията. Сиропът е подходящ  и при деца с алергична нагласа.

Важно е да се отбележи, че за максимално усвояване и действие, Imunobor Kids Activ Syrup се приема на гладно. Дозира се в зависимост от възрастта по следния начин – при деца до 8 години по 1 чаена лъжичка от 5 мл, а при деца над 8 години по 2 чаени лъжички или 10 мл един път дневно. Нека продължителността бъде минимум 3 месеца.

Освен удобният прием веднъж дневно, Imunobor Kids Activ Syrup e с приятен вкус от натурални диви ягоди и се харесва от децата.

В практиката си на педиатър и семеен лекар имам богат опит с Imunobor Kids група. За профилактика и поддържащо лечение използвам Imunobor Kids Syrup, a при по-големи деца разчитам на Imunobor Kids VGcaps.

Сега с появата на Imunobor Kids Activ Syrup имам по-мощен имуностимулатор в сиропна форма за остри инфекции в детската възраст.

borola

Може да харесате

8
Коментари

avatar
4 Коментари
4 Отговори на коментари
0 Последователи
 
Най-популярен коментар
Гореща тема
5 Автори на коментари
Екип ImunoborРосицаканчеваЛидия МитреваМари Автори на последните коментари
най-нови най-стари най-популярни
Мари
Гост
Мари

Може ли да се приема заедно с Имунобор актив и ампула витамин Ц

Екип Imunobor
Админ
Екип Imunobor

Не е необходимо да давате допълнително витамин С с Имунобор Кидс Актив Сироп. Количеството на витамин С в Имунобор Кидс Актив Сироп е оптимално.

Медицински отдел, Борола

Лидия Митрева
Гост
Лидия Митрева

здравейте каква е разликата в Имунобор Кидс Актив Сироп и Имунобор Кидс Сироп

Екип Imunobor
Админ
Екип Imunobor

Здравейте, Разликите между Имунобор Кидс Актив Сироп и Имунобор Кидс Сироп са в състава, действието и приложението. Състав: Имунобор Кидс Актив Сироп съдържа комбинация с повишена ефикасност – микронизиран бета глюкан с най-висока чистота 93 % и активна форма на витамин C. Имунобор Кидс Сироп е монопродукт, съдържащ микронизиран бета глюкан 93%. Действие: Имунобор Кидс Актив Сироп е с по-мощно антимикробно, противовъзпалително и имуностимулиращо действие. Приложение: Имунобор Кидс Актив Сироп се прилага при остри инфекции (при първи симптоми на инфекция) – вирусни, бактериални и гъбични, заедно с антибиотици, по време на боледуване, алергии и зарастване на рани. В случай, че… Повече »

канчева
Гост
канчева

ами вредно ли е пречи ли ако детето е здраво и си приема имунобор кидс актив сироп вече 3 месец за пофилактика-а също така-до кога мога да го давам тъй като сега ще направи 3 месец-задължителна ли е почивка защото сега януари и февруари са най кованите за вируси и грип -може ли след кратка почевка да се продължи приема с още 2 месеца например-детето е на 7 г

Екип Imunobor
Админ
Екип Imunobor

Здравейте,
Няма повод за притеснение. Приема на Имунобор Кидс Актив Сироп е абсолютно безопасен и безвреден дори и при продължителна употреба ( повече от 3 месеца).
След като детето Ви изпие Имунобор Кидс Актив Сироп, започнете приема на Имунобор Кидс Сироп за да избегнете рисковите месеци.
Уместно е да се продължи поне до месец април включително. Имунобор Кидс Сироп е безопасен при продължителна употреба и може да се използва без прекъсване през целия зимен период.

Продуктите от фамилия Имунобор Кидс осигуряват цялостна защита на Вашето дете!

Мед. отдел, Имунобор

Росица
Гост
Росица

Здравейте! Синът ми е на 4 г.3 месеца приемаше имунобор кидс актив сега сме в процес на почивка вече 16 дена.След колко дена мога да започна отново да го давам и с кой от двата сиропа да продължа? Имунобор кидс или Имунобор кидс актив?Благодаря

Екип Imunobor
Админ
Екип Imunobor

Здравейте,
Продуктите от група Имунобор Кидс- Имунобор Кидс Актив Сироп и Имунобор Кидс Сироп са напълно безопасни при продължителна употреба.
След 3 месечен прием на Имунобор Кидс Актив Сироп без да правите почивка, Ви препоръчваме да давате Имунобор Кидс Сироп.
Имунобор Кидс Сироп се прилага при профилактика и поддържащо лечение на вирусни, гъбични и бактериални инфекции.
Имунобор Кидс Сироп е одобрен от педиатрите като ефективен и безопасен имуностимулатор за продължителна употреба- може са се приема през целия зимен сезон без прекъсване.

Оставаме на разположение!
Мед. отдел, Имунобор