Пробиотик, пребиотик и имуностимулатор – 3в1 срещу чревни инфекции!

Пробиотикът като продукт е най-удачното средство, с което да си набавим допълнителни количества от полезните бактерии, които естествено населяват червата ни. Прием на пробиотици е задължителен в случаи, когато нормалната численост на полезните чревни бактерии е застрашена. Това са случаите на антибиотично лечение или развитие на чревна инфекция. Пролетта вече настъпи и оплакванията от чревни инфекции зачестяват. Удачно е да допълним съдържанието на домашната аптечка с иновативен природен продукт, който съдържа първата по рода си комбинация от пробиотик, пребиотик и имуностимулатор.

Качествен пробиотик – как да го изберем?

Изборът от пробиотични продукти е огромен. За да подберем наистина качествен пробиотик, е добре да имаме предвид 3 особености:

  • докато достигнат червата, приетите пробиотици преминават през стомаха, където са изложени на действието на стомашния сок и редица ензими. Голяма част от пробиотичните бактерии загиват в тази негостоприемна среда преди да са достигнали чревния тракт. Затова качественият пробиотик трябва да осигурява голямо количество пробиотични бактерии, така че достатъчен брой от тях да достигнат червата в жизнеспособен вид. Количеството полезни бактерии в пробиотичните продукти се означава като микробно число. Качественият пробиотик задължително има високо микробно число пробиотични бактерии!
  • попадайки в червата, пробиотичните бактерии трябва да оцелеят достатъчно дълго, за да населят чревната лигавица. При лечение с антибиотик или при чревна инфекция в чревната флора числено преобладават болестотворни бактерии, които създават неблагоприятни условия за оцеляване на пробиотиците. Качественият пробиотичен продукт освен високо микробно число трябва да съдържа и лесно усвоим пребиотик. Като пребиотик се означават продукти, които служат за храна на пробиотичните бактерии и улесняват оцеляването им след попадане в чревния тракт. Качественият пробиотичен продукт осигурява комбинация от пробиотик и пребиотик!
  • в здравия организъм съществува баланс между биофлората, в това число полезна и вредна, и имунитета. Под въздействие на различни патогени – вируси, бактерии и др., това равновесие се нарушава, настъпва пробив в имунната защита и в полезния биофилм на организма. Това, което е задължително, независимо от причинителя и симптомите, е в терапията да бъде включена имуностимулация на общия и локалния имунитет и възстановяване на чревната лигавица. Или казано с други думи – комбинация от имуностимулатор, пробиотик и пребиотик.

Имунобор Биотик – уникална комбинация от пробиотик, пребиотик и имуностимулатор!

Качествен пробиотик, който гарантира възстановяването и поддържането на чревната флора, е само този, който отговаря на посочените по-горе изисквания.

Пробиотик с оптимално високо микробно число и високо съдържание на качествен пребиотик и имуностимулатор е Имунобор Биотик/Imunobor® Biotic.

Имунобор Биотик съдържа 2 милиарда и половина жизнеспособни пробиотични бактерии (лактобацили) в една капсула. Клиничните данни показват, че това микробно число гарантира, че достатъчен брой лактобацили ще достигнат до червата и ще колонизират чревната лигавица. Този процес се ускорява и благоприятства от оптималното съдържание на бета глюкан в Имунобор Биотик. Бета глюкан е полизахарид, с който пробиотичните бактерии се хранят и който достига червата заедно с тях в непроменено от стомашните сокове състояние. Освен пребиотик бета глюкан е и мощен имуностимулатор, който повишава естествената имунна защита на организма.

Имунобор Биотик е повече от обикновен пробиотик. Комбинацията от лактобацили и бета глюкан (пробиотик, пребиотик и имуностимулатор) превръща Имунобор Биотик във висококачествен продукт както за нормализиране на чревната микрофлора, така и за укрепване на имунната система.

Продуктът може да бъде закупен от аптеките, магазини Здраве и Природа или онлайн в електронен магазин Момо.

borola

Може да харесате

Коментари

avatar