Циститът атакува и през зимата. Спрете го с Имунобор Уро!

Всяка трета жена има или е имала проблеми с инфекции на пикочните пътища. С настъпването на зимата към тях се добавя още един – циститът. Той представлява възпаление на урогенталната система, което се причинява от различни уропатогени, най-често – бактериата ешерихия коли.
Симптомите на цистита са болки в долната част на корема, често уриниране, придружено с болка, усещане за пълен мехур след освобождаването му.

Циститът се дължи на прилепването на бактерията Escherichia coli към стените на пикочните пътища. Там тя образува трайни и устойчиви колонии. Това затруднява преодоляването на цистита, ето защо специалистите често насочват жените към прием на антибиотици. Статистиката обаче сочи, че при всяка втора жена, циститът се повтаря, въпреки антибиотичния прием. Една от причините за това е, че ако бактериите в уринарният тракт не се изчистят напълно, няколко дни след спирането на антибиотика, симптомите на цистита настъпват отново.

Имунобор Уро е специално създаден за уроинфекции. Имунобор Уро съдържа високо количество стандартизирани екстракти на бета глюкан и Cranberry. Cranberry има изразен противовъзпалителен и противомикробен ефект, предотвратява прилепването на бактериите към лигавицата на пикочните пътища, отделя в урината вещества, които потискат бактериалния растеж. Освен това Cranberry спомага за ефективното изчистване на бактериите пикочните пътища. Бета глюканът в Имунобор Уро се свързва със специфичните рецептори на имунните клетки и повишава способността им да убиват бактериите. Имунобор Уро има синергичен ефект с редица антибиотици, повишава тяхната ефективност и намалява нуждата от антибиотично лечение.

През първите 10 дни Имунобор Уро се приема 3 пъти по 1 капсула дневно преди хранене (на гладно), а след това – от 1 до 2 капсули дневно. Общата продължителност е 12 седмици. Имунобор Уро се приема по време на боледуване и във възстановителния период. Ако има нужда от по-продължителен прием, курсът може да се повтори.

borola

Може да харесате

Коментари

avatar