Успешно лечение на остри инфекции на пикочните пътища

Остри инфекции на пикочните пътища са сред водещите причини за търсене на лекарска помощ от представителките на нежния пол. Причината за това се крие в по-късата уретра при дамите, улесняваща навлизането на болестотворни бактерии към пикочните пътища. Изчислено е, че за една година около 0.5% от жените проявяват симптоми на уроинфекция. Сред тях са често уриниране, съпроводено от парене, сърбеж или болка ниско в областта на корема. От групата на уроинфекциите най-често се отбелязват прояви на цистит, уретрит и пиелонефрит. Кой подход при овладяване на уроинфекциите е правилният – научете в следващите редове.

Цистит, уретрит, пиелонефрит – различните прояви на уроинфекция

При уроинфекция е налице възпаление на лигавицата на пикочните пътища, покриваща целия уринарен тракт – от уретрата до бъбреците. Причината в огромен процент от случаите е бактерията Ешерихия коли. За да предизвика заболяване тя трябва да навлезе в уринарния тракт. Както споменахме, това се случва най-често при дамите, но мъжете също не са защитени от появата на уроинфекции.

Цистит е най-срещаната проява на уроинфекция. Характерно при него е колонизирането и инфектирането на лигавицата на пикочния мехур от бактерии.

Уретритът се характеризира с възпаление на лигавицата на уретрата – тръбичката, която отвежда урината извън пикочния мехур.

Пиелонефрит е най-тежката форма на уроинфекция, протичаща с инфектиране на бъбреците и бъбречното легенче. Развива се при нелекуван или рецидивиращ цистит или уретрит, когато болестотворните бактерии мигрират нагоре по пикочните пътища.

Честите позиви за уриниране, придружени с болки или парене, са ясен сигнал за уроинфекция. Ненавременното ѝ овладяване крие риск от усложнения и увреждане на бъбреците. Всеки симптом трябва да насочва към лекарска консултация.

Природна помощ при овладяване на остри инфекции на пикочните пътища

За успешно справяне с острите уринарни инфекции ще предложим на вниманието ви един изцяло природен продукт с мощно антиадхезивно действие. Имунобор Уро Акут/Imunobor® Uro Akut е специално създадено натурално средство за преодоляване на остри уроинфекции. Всяка капсула съдържа 300 мг екстракт от Американска червена боровинка. Той е оптимално стандартизиран към проантоцианидини (РАС) тип А.

Проантоцианидин тип А лишава бактериите от възможността да се захващат за лигавицата на пикочните пътища и улеснява изхвърлянето им с урината. Приеман самостоятелно или в комбинация с уроантибиотик, Имунобор Уро Акут осигурява пълно ерадикиране на уропатогените и преодоляване на острата уроинфекция.

Проучванията на продукта гарантират неговата висока ефективност и изключително висок профил на безопасност. Имунобор Уро Акут може да се приема и от бременни жени, които са сред най-често страдащите от уроинфекции.

Продуктът се намира под формата на растителни капсули, няма нежелани ефекти и се дозира по 1 капсула до 2 пъти дневно.

borola

Може да харесате

Коментари

avatar