Време е за качествена имунопрофилактика и при възрастни

След като обърнахме внимание, че е време да започнем есенната имунопрофилактика при децата, в тази статия ще обърнем вимание и на качествената имунопрофилактика при възрастни. Макар и по-усъвършенствана имунната система на възрастните също има нужда от подсилване в края на лятото, за да се справи с по-сериозните инфекциозни заплахи през есента и зимата.

Имунопрофилактика при възрастни

Същността на имунопрофилактиката през есента се изразява именно в повишаване активността на имунната система, което ще й помогне да се справи по-успешно при среща с вирусите или бактериите, предизвикващи типичните за есента инфекциозни състояния.

Навременното стартиране на имунопрофилактиката при възрастни носи 3 съществени ползи:

  • повишава имунната защита
  • намалява риска от заразяване с вирусна, бактериална или гъбична инфекция
  • предотвратява усложненията и рецидивите при заразяване
  • може да елиминира нуждата от противогрипна ваксина и други превантивни есенно-зимни имунизации

Тези ползи показват колко съществено значение има навременната имунопрофилактика при възрастни, които са склонни към често боледуване. Първичното подсилване на имунната система през есента обаче е важно за всички възрастни. Това е най-универсалното средство за предпазване от широката гама силно изменчиви риновируси и техните бактериални усложнения.

От ключово значение за успеха на имунопрофилактиката при възрастните е осигуряването на достатъчно време за компонентите на имунната система да достигнат оптимална активност. Оптимална ефективност на имунопрофилактиката се постига, когато се активира не само общия, но и локалният имунитет, особено в зоната на лигавицата на дихателната система. Именно дихателните инфекции са най-честият здравословен проблем през есента, в пика на разпространението на риновирусите.

Качествени имуностимулатори за подсилване на имунитета през есента

Като качествен продукт за ефективна имунопрофилактика при възрастни може да се ползва природният продукт Имунобор/Imunobor®. Той подпомага активирането на общия и локалния имунитет на база на взаимно усилващите се ефекти на 4-те му изцяло природни съставки – висококачествени екстракти от котешки нокът, мравчено дърво, мака и мате.

Имунобор няма регистрирани никакви странични ефекти и е доказано безопасен. Подходящ е за продължителна употреба.

borola

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.