Време е за качествена имунопрофилактика при децата

Краят на лятото е времето, когато задължително трябва да стартираме имунопрофилактиката при децата. Само навременната реакция в това отношение може да подготви имунната им система за активна защита от честото боледуване през есента и от грипът през предстоящата зима.

Доказан факт е, че именно навременната и качествена имунопрофилактика при децата може да им подсигури силен имунитет и в краткосрочен, и в дългосрочен план. В тази връзка е време да започнем имунопрофилактиката при най-малките.

Имунопрофилактика при децата – основни акценти

Неукрепналата имунна система в бебешка и детска възраст изисква към имунопрофилактиката при децата да се подходи с няколко основни изисквания, а именно:

  • необходимо е да се минимизира влиянието на фактори, които отслабват имунитета. Такива фактори са: редовният прием на сладки храни и десерти с високо съдържание на прости захари; застояването на детето вкъщи; липсата на достатъчно сън и др.
  • съветът на специалистите е да се разчита на качествени, доказано безопасни и съобразени с особеностите на детския имунитет имуностимулатори
  • добре е имунопрофилактиката да започне навреме още преди тръгване на детска градина или училище, където близките контакти създават предпоставка за много бързо разболяване след общуване с болно дете
  • имунопрофилактиката е задължителна за децата, предразположени към често боледуване

Първи избор за имунопрофилактика при децата през настоящия есенно-зимен период

Избор номер едно на педиатрите за пълноценна имунопрофилактика при деца са природните продукти Имунобор Кидс/Imunobor® Kids сироп и капсули. Сиропната форма е предназначена за бебета и малки деца, а капсулната – за деца в училищна възраст.

И двата продукта съдържат единствения доказано ефективен имуностимулатор от природен произход – бета глюкан. В състава на Имунобор Кидс сироп е включен микронизиран бета глюкан с чистота 93%. В Имунобор Кидс капсули бета глюканът е допълнен с висококачествен екстракт от Ехинацея.

Продуктите от серия Имунобор Кидс предлагат възможност за качествена имунопрофилактика при деца преди настъпването на есента. Продуктите са подходящи и за вторична имунопрофилактика през зимния сезон в условия на повишена грипна заболеваемост.borola

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.