Защо Бетокс-93 е подходящ при бактериално носителство?

При бактериално носителство бактериите в организма не предизвикват заболяване, се появява нуждата от поддържане на имунитета с цел увеличаване на устойчивостта на организма в присъствие на патоген. В случаите на бактериално носителство специалистите препоръчват употребата на Бетокс-93 – микронизиран бета глюкан с най-висока чистота 93%.

Бета глюкан отдавна е познат като единственият природен имуностимулатор, който има доказан и ясен механизъм на действие. Като сериозно допълнително предимство за неговата ефективност се счита микронизацията и високата му чистота. Това е гаранция за неговата ефективност.

Бетокс-93 повишава броя и активността на макрофагите – имунни клетки от вродения имунитет. Активира хуморалния и клетъчния имунитет, респективно Т и В имунните клетки – представители на адаптивния или вродения имунитет. Способността на Бетокс-93 да активира имунните клетки тип В (отговорни за неутрализирането на бактериите) го прави изключително подходящ имуностимулатор при бактериално носителство. Важно е да се отбележи, че Бетокс-93 подпомага повишаването на резистентността на лигавиците, което е от особено значение при присъствието на патоген.

Патентованата активна съставка на Имунобор Кидс Сироп е високопречистен бета глюканБетокс-93. Освен действието на бета глюкан в Имунобор Кидс Сироп върху имунния отговор, още едно основание той да бъде предпочитан от педиатрите при бактериално носителство е доказаният му собствен антибактериален ефект. Според данните от проведено проучване бета глюкан има приблизително 59% собствен антибактериален ефект.

borola

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.