Защо Имунобор Кидс Сироп е най-подходящият имуностимулатор за деца?

За здрава детска имунна система малчуганът има нужда от витамини и витаминни добавки. Несъмнено храната е основният източник на полезни вещества, но за да са сигурни, че деца им получават нужното количество, майките предвидливо допълват ежедневното им меню с комплекс от мултивтамини и природни имуностимулатори. Това важи в още по-голяма степен за зимния период. Основната роля на витамините, минералите, антиоксидантите и природните имуностимулатори е допълнителното засилване на детската имунна система.

Педиатрите препоръчват имуностимулаторът за деца да e от природен произход и да съдържа микронизиран Бета Глюкан с най-висока чистота. Такъв е Имунобор Кидс Сироп. Защо той е средство на първи избор на имуностимулатор за деца? Причината – Бета Глюкан е единственият имуностимулатор от природен произход с научно доказан и ясен механизъм на действие, а именно:
Бета глюкан се свързва с макрофагите (основни имунни клетки), локализирани в пайеровите плаки на интестиналната мукоза. Макрофагите фрагментират бета глюкан и го освобождават в организма. Така активната съставка достига до всички други имунни клетки. Това води до стимулиране както на клетъчния така и на хуморалния имунитет. По този начин активираните имунни клетки осигуряват цялостна защита на детския организъм срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции.

Разбира се, освен ясният и безопасен механизъм на действие, качеството на детския имуностимулатор е също от изключително голямо значение при определянето на избора. Най-подходящият имуностимулатор за детската възраст трябва да съдържа пречистени активни съставки от реномирани производители. Имунобор Кидс Сироп съдържа много високо пречистен (93%), микронизиран бета глюкан. Микронизацията на бета глюкана повишава неговата ефикасност. По този начин се ангажира по-голяма повърхност от имунната клетка,което води до бързото й стимулиране.

Правилното и успешно придържане към лечението е един от факторите за бързо оздравяване. Ето защо не бива да се забравя, че когато се цели правилен комплайънс, вкусът на имуностимулатора е от определящо значение. В този случай Имунобор Кидс Сироп отново е най-подходящият избор. Имунобор Кидс Сироп притежава вкус на натурални диви ягоди, който много се харесва от децата, а това изключително много улеснява приема. Любимият на малчуганите вкус е постигнат чрез употребата на натурални продукти, а не е резултат от изкуствени подсладители, което е особено голямо предимство на имуностимулаторът, предназначен за детската възраст.
Удобният прием – само един път дневно на гладно, допринася съществено за правилният комплайънс.

Имунобор Кидс Сироп е подходящ и за една от най-трудно поддаващите се на лечение групи деца – бебетата. За тази възраст сиропът се дозира по 1 чаена лъжичка дневно.

Имунобор Кидс Сироп е напълно безопасен и не предизвиква нежелани реакции дори при продължителна употреба при деца от всички възрастови групи. Може да се използва без прекъсване през целия зимен период.

Заради всички тези свои предимства Имунобор Кидс Сироп е средство на първи избор на имуностимулатор в детската възраст. Подходящ е за употреба при профилактика и поддържащо лечение при вирусни, гъбични и бактериални инфекции, след антибитична терапия, при често боледуване и бактериално носителство. Имунобор Кидс Сироп се дозира при деца до 8 години – по 1 чаена лъжичка (5 ml) дневно; над 8 години – по 2 чаени лъжички (10 ml) дневно.

borola

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.