Застудяването е предизвикателство за хората с често повтарящи се цистити

Цистит е възпалително заболяване на пикочния мехур, което често хронифицира и може да се изостри при застудяване. Хроничният цистит се развива при ненапълно излекувано предхождащо състояние и се проявява при първа появила се възможност – понижен имунитет, стрес и др. Намалената консумация на течности също благоприятства проявите на цистит, поради намалената възможност за механично отмиване на мехура и очистване от евентуално колонизирали лигавицата му бактерии.

Основен причинител на цистит са бактериите от вида Еscherichia coli, които навлизат в уринарните пътища през пикочния канал, заселяват се в пикочния мехур, прикрепят се към лигавицата му и образуват биофилм по повърхността й, който е силно устойчив, особено при понижена сила на имунната система. Бактериите предизвикват инфектирането на лигавицата на мехура, придружено много често от разпространението им по по-горните отдели на пикочния тракт и появата на сериозни усложнения.

За пълното излекуване на цистита и предотвратяването на шансовете за повторна поява е необходимо премахването на възможността на бактериите да се прикрепват към лигавицата на мехура и изхвърлянето им от него с урината. Ефективно решение за облекчаване и премахване проявите на цистит е възможно с приема на природни продукти, съдържащи билковата сила на червената боровинка, известна като най-ефикасното средство срещу инфекции на отделителната система. Водещ такъв продукт е Имунобор Уро. Той съдържа екстракт от Червена боровинка, комбиниран с Бета глюкан – най-мощният природен имуностимулатор.

Имунобор Уро е доказан продукт, който трябва да присъства във всяка домашна аптека. Статистическите данни сочат, че огромен процент от мъжете и почти всички жени, поне веднъж в живота си изпитват проявите на цистит. С помощта на екстракта от червена боровинка, Имунобор Уро блокира възможността на бактериите причинители да се залавят за лигавицата на мехура и спомага за изхвърлянето им с урината. Бета глюкан пък допринася за повишаването на имунитета и тонуса на организма и по-лесно преодоляване на оплакванията от цистита.

Българският пазар очаква подобреният Имунобор Уро с високотехнологичния PAC екстракт от червена боровинка!

borola

Може също да харесате

Зареждане на Facebook коментари ...

Няма коментари

Оставете коментар

ПУБЛИКУВАЙТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете име. Please enter an valid email address. Please enter a message.