Лактобор

Производител: Борола ООД

18.97лв.

Безплатна доставка над 60 лв.

Какъв е съставът на Лактобор?

Лактобор е иновативен продукт, който съдържа млечно-кисели бактерии Lactobacillus bulgaricus и бета глюкан – единственият природен имуностимулатор с доказан механизъм на действие.

За какво е предназначен Лактобор?

Лактобор е предназначен за поддържане на нормалната вагинална и чревна флора по време на антибиотично лечение, нарушен баланс на вагиналната и чревната микрофлора, понижена функция на имунната система.

Как действа Лактобор?

Lactobacillus bulgaricus
Млечно-киселите бактерии са полезни микроорганизми, които нормално населяват червата и влагалището и съставляват съществена част от чревната и вагиналната микрофлора. Имат изключително позитивен ефект за подобряване на общото здравословно състояние на организма и имунната система, както и за поддържане и нормализиране на вагиналната и чревната микрофлора.

Бета глюкан
Представлява несмилаем полизахарид, който се извлича от клетъчната стена на дрожди, бактерии, лечебни гъби (Pleurotus ostreatus) и др. Той е единственият имуностимулатор от природен произход с доказан механизъм на действие.
Бета глюкан засилва активността на имунните клетки и стимулира производството на имунни тела. Също така бета глюканът допринася за повишаване на локалната имунна защита на вагиналната и чревната лигавица.

Как се приема Лактобор?

Лактобор се приема по 1 капсула дневно на гладно, през устата. За оптимален ефект комбинирайте Лактобор капсули с Лактобор Интим вагинален гел.

Какви са предимствата на Лактобор?

Лактобор е естествен продукт, който съдържа висок брой лиофилизирани бактериални тела от пробиотик Lactobacillus bulgaricus и висококачествен стандартизиран бета-глюкан – пребиотик и имуностимулатор. Тази комбинация осигурява висока ефективност за поддържане и нормализиране на вагиналната и чревната микрофлора.

Имате въпроси?

Може да задавате въпроси, свързани с продукта, в коментарната форма по-долу. Ще Ви отговорим в най-кратки срокове!
Сподели:
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари