4.7
(1011)

Състав

Лактобор капсули е иновативен продукт, който съдържа млечно-кисели бактерии Lactobacillus bulgaricus и бета глюкан – единственият природен имуностимулатор с доказан механизъм на действие.

Предназначение

Лактобор капсули е предназначен за поддържане на нормалната вагинална и чревна флора по време на антибиотично лечение, нарушен баланс на вагиналната и чревната микрофлора, понижена функция на имунната система.

Действие

Lactobacillus bulgaricus
Млечно-киселите бактерии са полезни микроорганизми, които нормално населяват червата и влагалището и съставляват съществена част от чревната и вагиналната микрофлора. Имат изключително позитивен ефект за подобряване на общото здравословно състояние на организма и имунната система, както и за поддържане и нормализиране на вагиналната и чревната микрофлора.

Бета глюкан
Представлява несмилаем полизахарид, който се извлича от клетъчната стена на дрожди, бактерии, лечебни гъби (Pleurotus ostreatus) и др. Той е единственият имуностимулатор от природен произход с доказан механизъм на действие.
Бета глюкан засилва активността на имунните клетки и стимулира производството на имунни тела. Също така бета глюканът допринася за повишаване на локалната имунна защита на вагиналната и чревната лигавица.

Дозировка

Лактобор капсули се приема по 1 капсула дневно на гладно, през устата. За оптимален ефект комбинирайте Лактобор капсули с Лактобор Интим вагинален гел.

Предимства

Лактобор капсули е естествен продукт, който съдържа висок брой лиофилизирани бактериални тела от пробиотик Lactobacillus bulgaricus и висококачествен стандартизиран бета-глюкан – пребиотик и имуностимулатор. Тази комбинация осигурява висока ефективност за поддържане и нормализиране на вагиналната и чревната микрофлора.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 4.7 / 5. Брой гласове: 1011

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.