Имунобор Уро

Производител: Борола ООД

19.50 лв.

Безплатна доставка над 60 лв.

Какъв е съставът на Имунобор Уро?

Имунобор Уро е комбинация от две взаимно-потенциращи се съставки. Съдържа високо количество екстракт от Cranberry – най-ефикасното природно средство срещу инфекции на отделителната система и Бета Глюкан – най-мощния стимулатор на имунитета от природен произход с доказан механизъм на действие.

За какво е предназначен Имунобор Уро?

Имунобор Уро е природен продукт, предназначен за инфекции на пикочните пътища – цистити, уретрити, пиелонефрити, за профилактика на рецидиви на уроинфекции, при асимптомна бактериурия, везико-уретерален рефлукс (ВУР), катетеризация, преди и след литотрипсия и други урологични манипулации, както и при бъбречно-каменна болест. Имунобор Уро е допълващо средство към антибиотичната терапия за изчистване на бактериите по време на остри уроинфекции.

Как действа Имунобор Уро?

Имунобор Уро действа антиадхезивно (не позволява бактериите да се прилепват към лигавицата на пикочните пътища), антибактериално, противовъзпалително, обезболяващо и имуностимулиращо.

Как се приема Имунобор Уро?

Имунобор Уро се дозира по следния начин – при възрастни и деца над 12 г. по 3 капсули дневно; при деца от 6 до 12 г. по 2 капсули дневно; при деца до 6 г. по 1 капсула дневно. За поддържащо лечение и профилактика на рецидиви се препоръчват 1 – 2 капсули дневно.

Продължителността на приема на Имунобор Уро при остри уроинфекции е 3 месеца. При рецидивиращи уроинфекции от 6 до 12 месеца. При асимптомна бактериурия до получаване на стерилна урина. За максимално усвояване и ефектвност, Имунобор Уро се приема на гладно. При нужда капсулата може да се отвори и съдържанието й да се изпие с малко течност.

Какви са предимствата на Имунобор Уро?

Имунобор Уро е практически безвреден. Подходящ е при бременни. Има синергичен ефект с редица антибиотици и намалява продължителността на антибиотичното лечение.

Имате въпроси?

Може да задавате въпроси, свързани с продукта, в коментарната форма по-долу. Ще Ви отговорим в най-кратки срокове!
Сподели:
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари