4.9
(686)

Състав

Имунобор Уро е комбинация от две взаимно-потенциращи се съставки. Съдържа високо количество екстракт от Cranberry – най-ефикасното природно средство срещу инфекции на отделителната система и Бета Глюкан – най-мощния стимулатор на имунитета от природен произход с доказан механизъм на действие.

Предназначение

Имунобор Уро е природен продукт, предназначен за инфекции на пикочните пътища – цистити, уретрити, пиелонефрити, за профилактика на рецидиви на уроинфекции, при асимптомна бактериурия, везико-уретерален рефлукс (ВУР), катетеризация, преди и след литотрипсия и други урологични манипулации, както и при бъбречно-каменна болест. Имунобор Уро е допълващо средство към антибиотичната терапия за изчистване на бактериите по време на остри уроинфекции.

Действие

Имунобор Уро действа антиадхезивно (не позволява бактериите да се прилепват към лигавицата на пикочните пътища), антибактериално, противовъзпалително, обезболяващо и имуностимулиращо.

Дозировка

Имунобор Уро се дозира по следния начин – при възрастни и деца над 12 г. по 3 капсули дневно; при деца от 6 до 12 г. по 2 капсули дневно; при деца до 6 г. по 1 капсула дневно. За поддържащо лечение и профилактика на рецидиви се препоръчват 1 – 2 капсули дневно. Продължителността на приема на Имунобор Уро при остри уроинфекции е 3 месеца. При рецидивиращи уроинфекции от 6 до 12 месеца. При асимптомна бактериурия до получаване на стерилна урина. За максимално усвояване и ефектвност, Имунобор Уро се приема на гладно. При нужда капсулата може да се отвори и съдържанието й да се изпие с малко течност.

Предимства

Имунобор Уро е практически безвреден. Подходящ е при бременни. Има синергичен ефект с редица антибиотици и намалява продължителността на антибиотичното лечение.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 4.9 / 5. Брой гласове: 686

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x