Имунобор Кидс Актив Сироп

Производител: Борола ООД

21.00 лв.

Безплатна доставка над 60 лв.

Какъв е съставът на Имунобор Кидс Актив Сироп?

Имунобор Кидс Актив Сироп е специално създаден за детската имунна система. Представлява мощна комбинация от високо пречистен микронизиран бета глюкан и активна форма на витамин C (като L – аскорбинова киселина).

За какво е предназначен Имунобор Кидс Актив Сироп?

Имунобор Кидс Актив Сироп е предназначен за подпомагане функцията на имунната система при остри вирусни, бактериални и гъбични инфекции, заедно с антибиотично лечение, по време на боледуване, при алергии и за зарастване на рани.

Как действа Имунобор Кидс Актив Сироп?

Имунобор Кидс Актив Сироп като двойна комбинация има по-мощно действие по отношение активността на имунните клетки и способността им да убиват бактерии и други микроорганизми. Активно стимулира производството на имунни тела. Има директен антимикробен ефект върху редица микроорганизми. Повишава локалната имунна защита на лигавиците на бронхиалната, чревната и пикочна система.

Как се приема Имунобор Кидс Актив Сироп?

Имунобор Кидс Актив Сироп се дозира при деца до 8г по 1 чаена лъжичка (5 ml) дневно, при деца над 8г по 2 чаени лъжички (10 ml) дневно и при възрастни по 1 супена лъжица (15 ml) дневно.

За максимален ефект, продуктът се приема на гладно, директно или в напитка. Препоръчителен период на употреба – 3 месеца. Разклатете добре преди употреба. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Какви са предимствата на Имунобор Кидс Актив Сироп?

Имунобор Кидс Актив Сироп осигурява цялостна защита на детския организъм от вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Съдържа бета глюкан, който е най-мощния имуностимулатор от природен произход с доказан механизъм на действие. Присъствието на активна форма на витамин C повишава ефективността на продукта.

Имунобор Кидс Актив Сироп е подходящ и удобен и за най-малките. Предпочита се от децата заради приятния вкус от натурални диви ягоди. Ефикасността на Имунобор Кидс Сироп е повишена чрез висока чистота микронизиран бета глюкан и активна форма на витамин С. Употребата на Имунобор Кидс Актив Сироп намалява честотата и продължителността на боледуване. Предотвратява усложненията и рецидивите от инфекции. Притежава общоукрепващо и тонизиращо действие.

Имате въпроси?

Може да задавате въпроси, свързани с продукта, в коментарната форма по-долу. Ще Ви отговорим в най-кратки срокове!
Сподели:
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
2 Коментарa
Най-стари
Най-нови Най-оценени
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
Румяна
Румяна
26.02.2024 17:30

Може ли да се дава повече от 3месеца(продължително) без почивка?

Екип Imunobor
Админ
Екип Imunobor
27.02.2024 17:31
Отговор на   Румяна

След 3 месечен прием на Имунобор Кидс Актив Сироп продължете с Имунобор Кидс Сироп.

Имунобор Кидс Сироп е целогодишен имуномодулатор и може да се приема без почивка.

И двата сиропа са създадени специално за подкрепа на имунната система при малки деца и са с висок профил на безопасност при продължителна употреба.

За максимален ефект е важно да се приемат на гладно.

Поздрави,

Мед. екип, Имунобор