Имунобор Кидс

Производител: Борола ООД

18.16 лв.

Безплатна доставка над 60 лв.

Какъв е съставът на Имунобор Кидс Капсули?

Имунобор Кидс Капсули съчетава в едно най-мощните природни стимулатори на имунитета – Бета Глюкан и Ехинацея, чиито ефект е доказан в дългата клинична практика. Комбинацията от две взаимно-потенциращи се съставки, повишава ефективността на продукта.

За какво е предназначен Имунобор Кидс Капсули?

Имунобор Кидс Капсули е подходящ при остри и хронични инфекции – вирусни, бактериални, гъбични и др. Може да се прилага заедно с антибиотична терапия, както и след боледуване за вторична профилактика. Уместно е Имунобор Кидс Капсули да се прилага и при установено бактериално носителство. Продуктът ускорява зарастването на рани.

Как действа Имунобор Кидс Капсули?

Имунобор Кидс Капсули повишава броя и активността на някои бели кръвни клетки, участващи в имунната защита – макрофаги и клетки убийци.

Регулира производството на цитокини (молекули, контролиращи възпалителните процеси и имунните реакции). Активира хуморалния и клетъчния имунитет, респективно Т и B имунните клетки.

Стимулира продукцията на имуноглобулини. Повишава локалната имунна устойчивост на лигавиците на бронхиалната, чревната и урогениталната системи. Проявява интерферон подобен ефект, а противовирусната му активност е от съществено значение в грипна обстановка. Приложен съвместно с антибиотици, Имунобор Кидс Капсули повишава тяхната активност.

Притежава и директен антимикробен ефект. Имунобор Кидс Капсули успешно повлиява възпалението по време на инфекции. Ускорява зарастването на рани. Доказан е и неговият анти-туморен ефект.

Как се приема Имунбор Кидс Капсули?

Имунбор Кидс Капсули се дозира по следната схема: до 6 годишна възраст по 1 капсула дневно; до 12 г. – по 2 капсули дневно, а над 12 г. – по 3 капсули дневно. За поддържащо лечение се препоръчват по 1 – 2 капсули дневно. Продължителността на приема е 12 седмици. При нужда от по-продължителен прием се прави едноседмична пауза между курсовете. Имунобор Кидс Капсули се приема на гладно.

Какви са предимствата на Имунобор Кидс Капсули?

Имунобор Кидс Капсули осигурява максимална защита на детския организъм при остри и хронични вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Сериозно предимство е, че може да се използва преди, по време и след боледуване. Безопасен е при продължителна употреба.

Имате въпроси?

Може да задавате въпроси, свързани с продукта, в коментарната форма по-долу. Ще Ви отговорим в най-кратки срокове!
Сподели:
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари