4.9
(1814)

Състав

Имунобор Кидс съчетава в едно най-мощните природни стимулатори на имунитета – Бета Глюкан и Ехинацея, чиито ефект е доказан в дългата клинична практика. Комбинацията от две взаимно-потенциращи се съставки, повишава ефективността на продукта.

Предназначение

Имунобор Кидс е подходящ при остри и хронични инфекции – вирусни, бактериални, гъбични и др. Може да се прилага заедно с антибиотична терапия, както и след боледуване за вторична профилактика. Уместно е Имунобор Кидс да се прилага и при установено бактериално носителство. Продуктът ускорява зарастването на рани.

Действие

Имунобор Кидс повишава броя и активността на някои бели кръвни клетки, участващи в имунната защита – макрофаги и клетки убийци. Регулира производството на цитокини (молекули, контролиращи възпалителните процеси и имунните реакции). Активира хуморалния и клетъчния имунитет, респективно Т и B имунните клетки. Стимулира продукцията на имуноглобулини. Повишава локалната имунна устойчивост на лигавиците на бронхиалната, чревната и урогениталната системи. Проявява интерферон подобен ефект, а противовирусната му активност е от съществено значение в грипна обстановка. Приложен съвместно с антибиотици, Имунобор Кидс повишава тяхната активност. Притежава и директен антимикробен ефект. Имунобор Кидс успешно повлиява възпалението по време на инфекции. Ускорява зарастването на рани. Доказан е и неговият анти-туморен ефект.

Дозировка

Имунбор Кидс се дозира по следната схема: до 6 годишна възраст по 1 капсула дневно; до 12 г. – по 2 капсули дневно, а над 12 г. – по 3 капсули дневно. За поддържащо лечение се препоръчват по 1 – 2 капсули дневно. Продължителността на приема е 12 седмици. При нужда от по-продължителен прием се прави едноседмична пауза между курсовете. Имунобор Кидс се приема на гладно.

Предимства

Имунобор Кидс осигурява максимална защита на детския организъм при остри и хронични вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Сериозно предимство е, че може да се използва преди, по време и след боледуване. Безопасен е при продължителна употреба.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 4.9 / 5. Брой гласове: 1814

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x