4.7
(746)

Състав

Имунобор Биотик e комбинация от високо количество пробиотик и мощен имуностимулатор. Комбинацията от двете съставки позволява бързо нормализиране на чревната и вагиналната микрофлора, както и укрепване на имунната система.

Предназначение

Имнобор Биотик e мощно средство за лечение и профилактика на чревни инфекции. Ефективен е при диарии, настъпили по различни причини – неправилно хранене, вътреболнични инфекции, проблеми при пътуване и др. Подходящ е за прием заедно с антибиотици за предотвратяване на дисбактериози (намаляване на полезните бактерии). Препоръчва се при синдром на раздразнено дебело черво, както и при възпалителни заболявания на червата – болест на Крон и хроничен язвен колит. Има доказан ефект като средство за възстановяване на вагиналната екофлора. Приложението на Имунобор Биотик е уместно при алергични състояния – атопичен дерматит, хранителна алергия и др. Имунобор Биотик повлиява благоприятно общото състояние на организма по време на химио- и лъчетерапия.

Действие

Имунобор Биотик действа като нормализира чревната и вагинална микрофлора и едновременно с това повишава естествената имунна защита на организма. Подсилва лечебния ефект на редица антибиотици и проявява директно антимикробно действие. Има и антиалергичен ефект.

Дозировка

Имунобор Биотик се приема по 1 капсула, 3 пъти дневно. В случаите на остри диарии дозировката се удвоява – по 2 капсули 3 пъти дневно. След овладяване на симптомите, поддържащото лечение се извършва с по 2 капсули дневно. Много важно е Имунобор Биотик да се приема винаги на гладно. При малки деца капсулата може да се отвори и да се приеме с малко течност. Ако Имунобор Биотик се взема едновременно с антибиотик, той трябва да се включи не по-късно от 48-я час и приемът да продължи и след спиране на антибиотика до 3 месеца.

Предимства

Имунобор Биотик представлява пробиотик, пребиотик и имуностимулатор. Той се отличава като комбиниран продукт с високо количество пробиотик – Лактобацилус булгарикус и Бета Глюкан – пребиотик (храна за пробиотика) и имуностимулатор. Двете съставки взаимно допълват и усилват ефектите си. Имунобор Биотик e практически безвреден и може да се използва от бременни.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 4.7 / 5. Брой гласове: 746

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x