Имунобор Биотик

Производител: Борола ООД

18.97 лв.

Безплатна доставка над 60 лв.

Какъв е съставът на Имнобор Биотик?

Имунобор Биотик e комбинация от високо количество пробиотик и мощен имуностимулатор. Комбинацията от двете съставки позволява бързо нормализиране на чревната и вагиналната микрофлора, както и укрепване на имунната система.

За какво е предназначен Имнобор Биотик?

Имнобор Биотик e мощно средство за лечение и профилактика на чревни инфекции. Ефективен е при диарии, настъпили по различни причини – неправилно хранене, вътреболнични инфекции, проблеми при пътуване и др. Подходящ е за прием заедно с антибиотици за предотвратяване на дисбактериози (намаляване на полезните бактерии). Препоръчва се при синдром на раздразнено дебело черво, както и при възпалителни заболявания на червата – болест на Крон и хроничен язвен колит. Има доказан ефект като средство за възстановяване на вагиналната екофлора.

Приложението на Имунобор Биотик е уместно при алергични състояния – атопичен дерматит, хранителна алергия и др. Имунобор Биотик повлиява благоприятно общото състояние на организма по време на химио- и лъчетерапия.

Как действа Имунобор Биотик?

Имунобор Биотик действа като нормализира чревната и вагинална микрофлора и едновременно с това повишава естествената имунна защита на организма. Подсилва лечебния ефект на редица антибиотици и проявява директно антимикробно действие. Има и антиалергичен ефект.

Как се приема Имунобор Биотик?

Имунобор Биотик се приема по 1 капсула, 3 пъти дневно. В случаите на остри диарии дозировката се удвоява – по 2 капсули 3 пъти дневно. След овладяване на симптомите, поддържащото лечение се извършва с по 2 капсули дневно. Много важно е Имунобор Биотик да се приема винаги на гладно. При малки деца капсулата може да се отвори и да се приеме с малко течност. Ако Имунобор Биотик се взема едновременно с антибиотик, той трябва да се включи не по-късно от 48-я час и приемът да продължи и след спиране на антибиотика до 3 месеца.

Какви са предимствата на Имунобор Биотик?

Имунобор Биотик представлява пробиотик, пребиотик и имуностимулатор. Той се отличава като комбиниран продукт с високо количество пробиотик – Лактобацилус булгарикус и Бета Глюкан – пребиотик (храна за пробиотика) и имуностимулатор. Двете съставки взаимно допълват и усилват ефектите си. Имунобор Биотик e практически безвреден и може да се използва от бременни.

Имате въпроси?

Може да задавате въпроси, свързани с продукта, в коментарната форма по-долу. Ще Ви отговорим в най-кратки срокове!
Сподели:
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари