Имунобор Бронхо

Производител: Борола ООД

19.50 лв.

Безплатна доставка над 60 лв.

Какъв е съставът на Имунобор Бронхо?

Имунобор Бронхо представлява комбинация на високостандартизирани екстракти от ехинацея и котешки нокът, които са естествени имуностимуланти с доказан от векове ефект. Комбинацията осигурява мощна защита срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции.

За какво е предназначен Имнобор Бронхо?

Имнобор Бронхо се прилага за лечение и профилактика на дихателни инфекции. Високо ефективен е при грип и настинка, а също и при синузит, отит, ринофарингит, тонзилит, бронхит, пневмония, бронхиектазии и др. Препоръчва се при бактериално носителство и често боледуване от дихателни инфекции. Може да се приема по време на антибиотична терапия и след нея. Има лечебен ефект при стоматит и гингивит. Ускорява зарастването на рани.

Как действа Имунобор Бронхо?

Имунобор Бронхо повишава броя и активността на някои бели кръвни клетки, участващи в имунната защита – макрофаги и клетки убийци. Регулира производството на цитокини (молекули, контролиращи възпалителните процеси и имунните реакции). Активира хуморалния и клетъчния имунитет, респективно, Т и B имунните клетки.

Стимулира продукцията на имуноглобулини. Повишава локалната имунна устойчивост на лигавиците на дихателната система. Проявява интерферон подобен ефект, т.е противовирусна активност, което е от съществено значение в условията на грипна обстановка. Има директно антимикробно действие и когато се приема с антибиотици увеличава лечебния им ефект. Влияе противовъзпалително и ускорява зарастването на рани. Доказан е и неговият анти-туморен ефект.

Как се приема Имунобор Бронхо?

Имунобор Бронхо се приема по 1 капсула 3 пъти дневно. След това се преминава към поддържаща терапия с по 1-2 капсули дневно. Общият прием продължава 12 седмици. При нужда курсът може да се повтори след пауза от една седмица. В условията на грипна обстановка се препоръчва поддържащата доза да не пада под 2 капсули дневно.

Какви са предимствата на Имунобор Бронхо?

Подпомага активно функцията на дихателната система. Комбинацията от Котешки нокът и Ехинацея повишава многократно ефективността на продукта.

Иновативна фармацевтична форма – VGcaps (растителни капсули), подходяща за вегани и вегетарианци.

Научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).

Не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти. Не предизвиква нежелани ефекти и е подходящ за продължителна употреба.

Имате въпроси?

Може да задавате въпроси, свързани с продукта, в коментарната форма по-долу. Ще Ви отговорим в най-кратки срокове!
Сподели:
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
2 Коментарa
Най-стари
Най-нови Най-оценени
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
Светлана Георгиева
Светлана Георгиева
19.03.2024 14:23

Здравейте!Каква е препоръчителна възраст за Имунобор Бронхо?
Също искам да попитам какъв продукт бихте ми препоръчали за дете на 2г.3м с много чести респираторни боледувания и отслабен имунитет?
Благодаря!

Екип Imunobor
Админ
Екип Imunobor
20.03.2024 16:37

Здравейте, Имунобор Бронхо е подходящ за прием след 12 годишна възраст. За деца в училищна възраст препоръчваме Имунобор Кидс капсули и Имунобор Актив капсули. За най-малките деца (0-8 г.) са подходящи сиропите Имунобор Кидс и Имунобор Кидс Актив. С цел профилактика при често боледуващи деца е добре да започнете с Имунобор Кидс Актив Сироп – по 5 мл дневно, на гладно за период от 3 месеца, след което да преминете към Имунобор Кидс Сироп, който може да давате и целогодишно, отново по 5 мл дневно, на гладно. В момента може да се възползвате от специалните промопакети за деца и възрастни… Повече »