5
(4)

Състав

Оксибор Цинк Селен Витамин С е тройна биоактивна антиоксидантна комбинация с благоприятен ефект върху имунната система, изключително подходящ в условия на повишена заболеваемост. Представлява научно разработена комбинация от витамин С, цинк и селен.

Предназначение

Оксибор Цинк Селен Витамин С е предназначен за добро функциониране на имунната система, за защита на организма срещу свободните радикали и е задължителна антиоксидантна комбинация в условията на епидемии.

Действие

Оксибор Цинк Селен Витамин С оказва положително въздействие върху функцията на имунната система. Допринася за предпазване на организма от вредното влияние на свободните радикали. Подпомага антиоксидантната защита на организма.

Цинк

Цинкът възпрепятства развитието на инфекции и подпомага имунитета. Доказано е, че цинкът намалява продължителността на обикновената настинка и редуцира симптомите й. Според Световната здравна организация недостигът на цинк е един от най-съществените фактори, допринасящи за различни заболявания.
Цинкът е основен микроелемент, който е от решаващо значение за растежа, развитието и поддържането на имунната функция. Той е критичен фактор, влияещ върху антивирусната имунна защита на организма. Цинкът е задължителен микронутриент в епидемична обстановка, тъй като той има директен антивирусен ефект като в същото време активира и собствения имунен отговор в тялото.

Селен

Селенът активира вродения и придобития имунитет и е съставна част на много ендогенни ензимни системи, необходими за нормалната функция на имунитета. Предпазва клетките от увреждане.

Витамин С

Витамин С, известен още като аскорбинова киселина, е водоразтворим витамин, който действа като антиоксидант, неутрализирайки свободните радикали и намалява риска от възпаления и заболявания. Витамин C има широк спектър от метаболитни функции. Повишава имунитета и стимулира производството на естественото антивирусно средство на организма – интерферон.

Дозировка

Оксибор Цинк Селен Витамин С се приема по 3 таблетки дневно, след хранене. Препоръчителният период на прием е 3 месеца. В условията на епидемии се препоръчва постоянна употреба.

Предимства

Оксибор Цинк Селен Витамин С представлява тройна комбинация от най-важните биоактивни антиоксиданти с отношение към имунната система. Научно разработен продукт с максимална чистота и високо качество. Не предизвиква нежелани ефекти и е подходящ за продължителна употреба. Не съдържа изкуствени овкусители и консерванти.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 4

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.