Оксибор форте е уникална комбинация
5
(1)

Магистър-фармацевт Лилия Михайлова

В практиката си на магистър-фармацевт ежедневно отговарям на въпросите на хората относно подходящи комбинации от витамини, минерали, антиоксиданти, имуностимулатори и др.

Глобалното замърсяване на околната среда и на въздуха е един от основните проблеми на жителите на големите градове. То е и причина за по-високата зоболеваемост на обитателите им, за понижение на имунната защита на организма.

Известно е, че всички видове замърсявания водят до образуване и натрупване в организма на т. нар. свободни радикали. А те причиняват над 60 дегенеративни заболявания – стареене на организма, атеросклероза, злокачествени заболявания, понижават устойчивостта на организма към инфекции.

Защитата от свободни радикали се осъществява чрез превенция с антиоксиданти. За максимална защита на важните вещества и клетъчни структури в организма са необходими комбинации от витамини, минерали и антиоксиданти.

В търсене на подходящия продукт стигнах до Oxybor forte, който представлява такава пълна комбинация от витамини, минерали и антиоксиданти. Той осигурява максимална защита от вреднотодействие

на свободните радикали и подпомага функциите на имунната система. Oxybor forte съдържа класическитеантиоксиданти – витамин А, C, E и селен; биокатализаторите – цинк, мед, магнезий и манган; допълващите

антиоксиданти – коензим Q10 и ново поколение АО–проантоцианидин, който е 50 пъти по-активен от витамин Е. Ето защо можем да наречем Oxybor forte широкоспектърен антиоксидант.

Комбинацията Oxybor forte е не само пълна, а и добре балансирана количествено. Благодарение науникалния си състав, продуктът е подходящ за: подпомагане функцията на имунната система; възстановяване след боледуване; забавяне стареенето на организма и атеросклерозата; подпомагане на организма при стрес и работа в замърсена среда; по-бързо възстановяване при физически натоварвания; подобряване на концентрацията; преодоляване състоянията на физическа и умствена умора.

 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola

Може да харесате

2
Коментари

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментари
0 Следящи дискусията
 
Най-популярен коментар
Горещ коментар
2 Автори на коментари
Екип ImunoborLili Slav4eva-magistar farmacevt a-ka Zdrave gr.Razgrad Последни автори на коментари
Нови Стари Рейтингови
Lili Slav4eva-magistar farmacevt a-ka Zdrave gr.Razgrad
Гост
Lili Slav4eva-magistar farmacevt a-ka Zdrave gr.Razgrad

Na 30.10.14 prisastvahme s kolegite ot aptekata na prezentaciq na firma Borola. Vpe4atleniqta ni sa-
perfektno predstavqne na familiq Imunobor ot d-r Nikolova, sarde4no posrestane i ot predstavitelq za naschiqt grad.
S blagodarnost!-ekipa na apteka Zdrave

Екип Imunobor
Админ
Екип Imunobor

Благодарим Ви за споделеното мнение!
Всички екипи, които се грижат за правилното консултиране на хората, използващи наши продукти, сме щастливи, че лекцията “Фамилия Имунобор – решение за повишаване на имунитета” е била полезна за вас.
Мнение като Вашето, ни мотивира да работим за цялостната грижа за здравето чрез обучения, информация и подходящи продукти.
Бъдете все така активни и не се колебайте да споделяте впечатленията си от нашата работа, както и ефекта на продуктите от фамилия Имунобор!

Мед. отдел, Борола