вакцини против грип
0
(0)

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Imunobor Kids Syrup e подходящ за употреба с ваксини. Противогрипната ваксина е биологичен препарат, съставен от убити грипни вируси, т.нар антигени. Те стимулират имунната система да произведе антитела срещу тях. Така, когато организмът се сблъска с живите вируси ще разполага с антитела, които ще започнат обезвреждането и унищожението им веднага. Именно в това се крие протективният характер на ваксините. Ефект от ваксината може да се търси едва две седмици след имунизирането и то само срещу тези щамове, за които е предвидена. Ваксината не действа и срещу други микроорганизми.

При подготвена имунна система отговорът след ваксината е по-бърз и по-ефективен. Ето защо Imunobor Kids Syrup не само е съвместим с противогрипните ваксини, а и повишава тяхната ефективност. Благодарение на Imunobor Kids Syrup се разширява защитата не само спрямо вируси, а и срещу бактерии и гъбички.

shop banner

При деца под 6 месечна възраст и с алергична нагласа обикновено се избягва използването на противогрипи ваксини и Imunobor Kids Syrup e средство на избор за здрава имунна система.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: