пиелонефрит
0
(0)

Острият пиелонефрит е сериозна и сравнително често срещана диагноза в детската възраст. Това е усложнена инфекция на бъбрека и бъбречното легенче, предизвикана от бактерии. Най-честият причинител за уроинфекциите е Eшерихия Коли. Преобладават следните симптоми – коремна болка, висока температура, безапетитие, отпадналост, главоболие и др. Поведението при остър пиелонефрит в детската възраст е специфично лечение на инфекцията и задължително лечение и превенция на рецидивите.

Като първи избор за специфичното лечението са антибиотиците. Техният антибактериален ефект се потенцира отлично от приложението на Имунобор Уро. Имунобор Уро е природен продукт, който съдържа високо количество бета глюкан 300 мг и екстракт от американска червена боровинка – 300 мг. Бета Глюкан е най-мощния имуностимулатор от природен произход с доказан механизъм на действие. Повишава общия и локален имунитет на организма. Американската червена боровинка има антиадхезивно, противовъзпалително и аналгетично действие.

Приложението на Имунобор Уро към лечението на остър пиелонефрит ускорява оздравяването, предотвратява усложненията и рецидивите.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: