семейство
0
(0)

Сашо Киров, 50-годишен, от София

Знаете как е с вирусите – атакуват наред, но изходът от стълкновението е различен за всеки човек. На едни болестите моментално им се лепят, други прекарват цял ден сред кихащи и подсмърчащи и нищо им няма.

За съжаление не може да се каже, че в нашата фамилия сме здравеняци. Уж живеем добре, храним се нормално, с жена ми не сме подложени на кой знае какви натоварвания в работата, децата са още студенти, родителите ми кротко си карат пенсията, но вирус не ни подминаваше години наред.
Един ден синът ми се оплака, че приятелите му викали Ицо Бацила. Това ме накара да си дам сметка, че не е нормално да сме абонирани за всяка грипна епидемия и нещо не е наред с имунитета ни, щом и на хората им прави впечатление.

shop banner

Реших да се консултирам с личната ни лекарка. Познава цялата фамилия от десетилетия, едно време ни беше участъков лекар, децата израснаха, а ние остаряхме пред очите й. Спомних си, че неведнъж, пишейки поредния болничен, ни беше съветвала да вземем мерки за укрепване на организма. Беше предлагала и ефикасни продукти за подсилване на имунната система. Все ги оставяхме за после, след като преборим поредния вирус. А като преминеше неразположението, вече не ни се виждаше толкова належащо – и така до следващия път.

Лошото е, че това често боледуване взе да дава трайни отражения върху здравето ни. Дъщеря ни се сдоби с някаква упорита кашлица, синът има синузит, мен ме удари в едното ухо и се принудих да нося шапка. Жена ми се оплаква от цистит, а за старците да не говорим – там диагнозите са повечко.

Беше ясно, че защитата на организма ни не функционира и ставаме лесна плячка за инфекциозните и други заболявания. При отслабена имунна система инфекциите протичат по-тежко и продължително и здравето се възстановява по-бавно, обясни отново търпеливо лекарката. Нарушеният имунитет е предпоставка и за злокачествени заболявания, защото води до израждане на атипични клетки, които организмът не може да премахне.

Беше пределно ясно,че трябва да вземем мерки, и така преди 2 години постигнахме най-накрая съгласие – цялата фамилия да се отнесем много сериозно към предписанията за укрепване на имунната система. Да предприемем изпреварващи мерки, без да чакаме поредната атака на вирусите и най-важното – да проявим постоянство.

Започнахме да приемаме Имунобор – природен продукт, укрепващ имунната система и повишаващ естествената защита на организма срещу заболяванията. Според указанията на докторката първите 10 дни пихме ударна доза – по З капсули на ден, а след това – З месеца по една капсула. Задължително сутрин жена ми го раздаваше заедно със закуската, защото приемът на Имунобор сутрин осигурява жизнен тонус през целия ден.

След първия курс минахме леко с болестите – по някоя и друга хрема за 2-З дни, но никой не остана да пази леглото. През пролетта на следващата година повторихме три месечния курс. И оттогава сме все така – всяка есен и пролет цялата фамилия си прави профилактиката. Наближава времето, в което отново трябва да я приложим. Щом ви разказвам всичко това, може да бъдете сигурни, че резултатите са повече от добри. Ние просто разбрахме, че няма гадни сезони и можем да се радваме на живота и в лошо време. С добро здраве и без вечния страх от зарази.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: