Имунобор за деца
5
(2)

Мая Петрова, 36-годишна, от Пловдив

Напоследък познатите ми все по-често коментират прочетеното за невероятните свойства на природните имуностимулатори и най-вече за силата на Бета глюканите. Мен не е нужно да ме убеждават. От години давам на дъщерите си такъв природен имуностимулатор – Имунобор Кидс, създаден специално за деца. Започнах, когато по-голямата, Мими, беше на година и 3 месеца и се подготвяхме да я дадем в детската ясла. Тогава педиатърката ни посъветва да започнем курс с Имунобор Кидс – за увеличаване устойчивостта на организма й към инфекции – не само вирусни, но и бактериални и гъбични, които толкова често се отключват, след грип например, и винаги са в наличност поне при едно дете от групата в детската градина.

Мария вече е ученичка в трети клас, расте здрава и не помня да ме е плашила нито веднъж с някакво сериозно заболяване. Кара неразположенията на крак и само веднъж е вземала антибиотик, което според нашата педиатърка е голямо постижение. Но през всичките тези години Имунобор Кидс неизменно присъстваше в дома ни. Давах й го сутрин, разтваряйки капсулата в мляко. Между тримесечните курсове спирахме за пo 1-2 седмици и пак.

shop banner

imunobor-za-decaОт 2 години в семейството ни има още една красавица – Ася. Без никакво колебание удвоих количеството на Имунобор Кидс, но малката принцеса се оказа доста по-капризна от сестра си и не харесва сутрешната порция мляко с разтворената в нея капсула.

Късметът ми отново проработи – фирма БОРОЛА пусна на пазара нов продукт – Имунобор Кидс сироп.

За мен беше много важно, че съдържа високопречистен (93%), микронизиран и патентован Бета глюкан. Но госпожица Ася оцени най-високо сиропчето с вкус от натурални – диви ягоди и с удоволствие глътва всекидневната лъжичка на закуска. Започнах да давам Имунобор Кидс сироп и на каката. Хем да не завижда на малката за вкусното сиропче, хем аз да си спестя пресмятането на тримесечни курсове, почивки и разбъркване още преди да съм си изпила кафето.

Сега и двете ми дъщери глезено отварят уста сутрин за сиропче – една чаена лъжичка за малката, 2 – за ученичката. Смятам да го давам всеки ден – Имунобор Кидс сироп е 100% естествен продукт без нежелани ефекти.

Съдържащият се в Имунобор Кидс сироп патентован бета глюкан е изключително ефективен за подсилване на имунната система на децата и укрепване на естествената способност на организма сам да се пребори с причинителите на заболявания.

Децата ми не боледуват. И за мен това е най-голямото научно доказателство, че съм открила точния природен имуностимулатор.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: