ентеровирусни инфекции
5
(3)

Д-р Албена Зяпкова, педиатър

Имунобор Биотик е особено подходящ в настоящия сезон на често срещащите се ентеровирусни инфекции. За тях няма специфично лечение и по тази причина протичането им зависи от състоянието на имунната система и възстановяване на полезните бактерии в червата. Ето защо Имунобор Биотик като комбинация от имуностимулатор и пробиотик е отлично средство за лечение на чревните инфекции.

Комбинацията Имунобор Биотик съчетава действието на най-мощния природен имуностимулатор с доказан механизъм  на действие Бета Глюкан и пробиотик с голямо количество колонии L. Bulgaricus – 2,5 милиарда. Имунобор Биотик действа на 3 нива – извън червата чрез възстановяване на общата и локалната имунна защита, в лумена на червата – неутрализира токсините и болестотворните микроорганизми и на чревната лигавица като стимулира отделянето на мукус и възстановява естествената бариерна функция на червата.

shop banner

Имунобор Биотик е подходящ при остри и хронични инфекции на храносмилателната система, по време и след антибиотична терапия и винаги, когато има нужда от възстановяване на полезните бактерии в червата. Приложението на Имунобор Биотик за лечение и профилактика на диария осигурява редица клинични ползи – скъсява продължителността на диарията при деца и възрастни, предотвратява диарията, резултат от приложение на антибиотици и предпазва от диария при пътуване и болничен престой.

Имунобор Биотик се приема на гладно по схема – първите 10 дни 3 пъти по 1 капсула, след което по 1-2 капсули, минимум 3 месеца. При деца се препоръчва половината от посочената дозировка. Когато се касае за остра диария с голям брой изхождания, дозировката на Имунобор Биотик се удвоява, например за възрастни става 6 капсули дневно (3 X 2), деца 6-12 години 4 капсули, а до 6 години – 2 капсули на ден.

Имунобор Биотик е повече от пробиотик. Препоръчвам използването му за профилактика и лечение на чревни инфекции от деца и възрастни.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: