Пробиотик
0
(0)

Според специалистите едни от най-честите летни инфекции са чревните.  Причини за възникването им са пиене на вода от съмнителни водоизточници, недобре измити плодове и зеленчуци и консумация на неправилно съхранявани хранителни продукти или с изтекъл срок на годност.

При лечение на чревни инфекции антибиотиците е добре да бъдат избягвани. Това, което е задължително независимо от причинителя и симптомите е имуностимулация на общия и локалния имунитет и възстановяване на чревната лигавица. Поради това организмът се нуждае от имуностимулатор и пробиотик.

В практиката се е установила като най-надеждна срещу чревни инфекции комбинацията бета глюкан и Лактобацилус Булгарикус (Имунобор Биотик). Бета Глюкан повишава имунната защита и стимулира размножаването на полезните бифидобактерии в червата. Лактобацилус булгарикус от своя страна колонизира чревната лигавица и не позволява прикрепването и размножаването на вредните микроби в червата. Това прави комбинацията от бета глюкан и лактобацилус булгарикус най-ефективното решение при чревни инфекции.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: