грип
0
(0)

Д-р К. Атанасова
УНГ, УМБАЛ “Георги Странски” – Плевен

Едни от най-честите инфекции в детската възраст са острите респираторни gripзаболявания – ринит, синуит, назофарингит, тонзилофарингит, ларинготрахеит, трахеит, бронхит, пневмонии и др. Те се причиняват от вируси, бактерии и атипични причинители.
При децата 90% от инфекциите са вирусни. Много често се наблюдава вторично бактериално инфектиране. Въпреки че специфичното лечение на бактериалните инфекции е антибиотичното, не се препоръчва ранна антибиотична терапия. Доказано е, че този подход не само няма терапевтичен принос, а по-скоро допринася за бактериалната резистентност.

Това e само една от причините в детската възраст да се използва широко имунопрофилактиката. Imunobor Kids Syrup се наложи като ефективен и безопасен имуномодулатор за профилактика и поддържащо лечение и при най-малките деца. Когато се касае за остри инфекции е за предпочитане Imunobor Kids Activ Syrup. Неговата ефикасност се дължи на комбинирането на микронизиран Бета глюкан с най-висока чистота 93% и активна форма на витамин C.

shop banner

Тази комбинация допринася за постигане на желания клиничен ефект – намаляване тежестта и продължителността на острите инфекции.
При остри инфекции, Imunobor Kids Activ Syrup осигурява минимум 3 терапевтични ефекта – намалява тежестта и продължителността на острите инфекции, предотвратява усложненията и рецидивите от инфекциите и повишава ефективността на антибиотичната терапия.

Приложението на Imunobor Kids Activ Syrup заедно с антибиотици има синергичен ефект, намалява честотата на антибиотичен прием, позволява по-ниска дозировка и по-кратки антибиотични курсове и намалява развитието на бактериална резистентност към антибиотиците.
Imunobor Kids Activ Syrup се приема лесно и удобно даже и от най-малките, тъй като е с приятен вкус от натурални диви ягоди и един път дневно приложение.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: