При първи симптоми на инфекция
5
(3)

Д-р М. Свещникова, педиатър – 12 ДКЦ

През зимния сезон боледуването на децата от респираторни инфекции нараства. Обикновено 90% от инфекциите при тях са вирусни. По тази причина най-ефективната стратегия в тези случаи е да се стимулира антивирусната активност на имунната система. Ето защо при първи симптоми на инфекция, приемайте  Imunobor Kids Activ Syrup.

Той е най-новият детски имуностимулатор за 2013 година. Неговата ефикасност е повишена чрез висока концентрация микронизиран бета глюкан 93% и активна форма на витамин C.

Imunobor Kids Activ Syrup е подходящ и заедно с антибиотична терапия, когато това се налага. В тези случаи, продуктът повишава ефективността на лечението, съкращава периода на боледуване и предотвратява усложненията. Сиропът е подходящ  и при деца с алергична нагласа.

Важно е да се отбележи, че за максимално усвояване и действие, Imunobor Kids Activ Syrup се приема на гладно. Дозира се в зависимост от възрастта по следния начин – при деца до 8 години по 1 чаена лъжичка от 5 мл, а при деца над 8 години по 2 чаени лъжички или 10 мл един път дневно. Нека продължителността бъде минимум 3 месеца.

Освен удобният прием веднъж дневно, Imunobor Kids Activ Syrup e с приятен вкус от натурални диви ягоди и се харесва от децата.

В практиката си на педиатър и семеен лекар имам богат опит с Imunobor Kids група. За профилактика и поддържащо лечение използвам Imunobor Kids Syrup, a при по-големи деца разчитам на Imunobor Kids VGcaps.

Сега с появата на Imunobor Kids Activ Syrup имам по-мощен имуностимулатор в сиропна форма за остри инфекции в детската възраст.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: