При първи симптоми на инфекция, мислете за Имунобор Кидс Актив Сироп
0
(0)

 

Д-р М. Свещникова, педиатър – 12 ДКЦ

През зимния сезон боледуването на децата от респираторни инфекции нараства. Обикновено 90% от инфекциите при тях са вирусни. По тази причина най-ефективната стратегия в тези случаи е да се стимулира антивирусната активност на имунната система. Ето защо при първи симптоми на инфекция, приемайте  Imunobor Kids Activ Syrup.

Той е най-новият детски имуностимулатор за 2013 година. Неговата ефикасност е повишена чрез висока концентрация микронизиран бета глюкан 93% и активна форма на витамин C.

Imunobor Kids Activ Syrup е подходящ и заедно с антибиотична терапия, когато това се налага. В тези случаи, продуктът повишава ефективността на лечението, съкращава периода на боледуване и предотвратява усложненията. Сиропът е подходящ  и при деца с алергична нагласа.

Важно е да се отбележи, че за максимално усвояване и действие, Imunobor Kids Activ Syrup се приема на гладно. Дозира се в зависимост от възрастта по следния начин – при деца до 8 години по 1 чаена лъжичка от 5 мл, а при деца над 8 години по 2 чаени лъжички или 10 мл един път дневно. Нека продължителността бъде минимум 3 месеца.

Освен удобният прием веднъж дневно, Imunobor Kids Activ Syrup e с приятен вкус от натурални диви ягоди и се харесва от децата.

В практиката си на педиатър и семеен лекар имам богат опит с Imunobor Kids група. За профилактика и поддържащо лечение използвам Imunobor Kids Syrup, a при по-големи деца разчитам на Imunobor Kids VGcaps.

Сега с появата на Imunobor Kids Activ Syrup имам по-мощен имуностимулатор в сиропна форма за остри инфекции в детската възраст.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola

Може да харесате

Препоръчвам Имуфлам за овладяване на възпалителните процеси и имунната дисрегулация!
Препоръчвам Имуфлам за овладяване на възпалителните процеси и имунната дисрегулация!
19юли2021
0

Препоръчвам Имуфлам за овладяване на възпалителните процеси и имунната дисрегулация!

5 (3) Д-р Нуртен Шекерова, пулмолог, ДКЦ 1, гр. Сливен Използвала съм Имуфлам при около 100 пациенти с ...
Повече
Имуфлам подпомага стабилизирането на имунитета при пациенти с Ковид-19 и осигурява бърз имунен отговор!
Имуфлам подпомага стабилизирането на имунитета при пациенти с Ковид-19 и осигурява бърз имунен отговор!
13юли2021
0

Имуфлам подпомага стабилизирането на имунитета при пациенти с Ковид-19 и осигурява бърз имунен отговор!

5 (1) Д-р Младен Бъчваров, „Амбулатория за Първична Извънболнична Медицинска Помощ-ПУЛС” ЕООД, гр. Царево По време на последната ...
Повече
guest
8 Коментарa
Най-стари
Най-нови Най-оценени
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
Мари
Мари
2014-01-21 14:23

Може ли да се приема заедно с Имунобор актив и ампула витамин Ц

Екип Imunobor
Админ
Екип Imunobor
2014-01-21 15:28
Отговор на   Мари

Не е необходимо да давате допълнително витамин С с Имунобор Кидс Актив Сироп. Количеството на витамин С в Имунобор Кидс Актив Сироп е оптимално.

Медицински отдел, Борола

Лидия Митрева
Лидия Митрева
2014-02-11 15:25

здравейте каква е разликата в Имунобор Кидс Актив Сироп и Имунобор Кидс Сироп

Екип Imunobor
Админ
Екип Imunobor
2014-02-12 16:29
Отговор на   Лидия Митрева

Здравейте, Разликите между Имунобор Кидс Актив Сироп и Имунобор Кидс Сироп са в състава, действието и приложението. Състав: Имунобор Кидс Актив Сироп съдържа комбинация с повишена ефикасност – микронизиран бета глюкан с най-висока чистота 93 % и активна форма на витамин C. Имунобор Кидс Сироп е монопродукт, съдържащ микронизиран бета глюкан 93%. Действие: Имунобор Кидс Актив Сироп е с по-мощно антимикробно, противовъзпалително и имуностимулиращо действие. Приложение: Имунобор Кидс Актив Сироп се прилага при остри инфекции (при първи симптоми на инфекция) – вирусни, бактериални и гъбични, заедно с антибиотици, по време на боледуване, алергии и зарастване на рани. В случай, че… Повече »

канчева
канчева
2014-12-09 13:43

ами вредно ли е пречи ли ако детето е здраво и си приема имунобор кидс актив сироп вече 3 месец за пофилактика-а също така-до кога мога да го давам тъй като сега ще направи 3 месец-задължителна ли е почивка защото сега януари и февруари са най кованите за вируси и грип -може ли след кратка почевка да се продължи приема с още 2 месеца например-детето е на 7 г

Екип Imunobor
Админ
Екип Imunobor
2014-12-09 14:11
Отговор на   канчева

Здравейте,
Няма повод за притеснение. Приема на Имунобор Кидс Актив Сироп е абсолютно безопасен и безвреден дори и при продължителна употреба ( повече от 3 месеца).
След като детето Ви изпие Имунобор Кидс Актив Сироп, започнете приема на Имунобор Кидс Сироп за да избегнете рисковите месеци.
Уместно е да се продължи поне до месец април включително. Имунобор Кидс Сироп е безопасен при продължителна употреба и може да се използва без прекъсване през целия зимен период.

Продуктите от фамилия Имунобор Кидс осигуряват цялостна защита на Вашето дете!

Мед. отдел, Имунобор

Росица
Росица
2015-01-06 7:05

Здравейте! Синът ми е на 4 г.3 месеца приемаше имунобор кидс актив сега сме в процес на почивка вече 16 дена.След колко дена мога да започна отново да го давам и с кой от двата сиропа да продължа? Имунобор кидс или Имунобор кидс актив?Благодаря

Екип Imunobor
Админ
Екип Imunobor
2015-01-06 8:35
Отговор на   Росица

Здравейте,
Продуктите от група Имунобор Кидс- Имунобор Кидс Актив Сироп и Имунобор Кидс Сироп са напълно безопасни при продължителна употреба.
След 3 месечен прием на Имунобор Кидс Актив Сироп без да правите почивка, Ви препоръчваме да давате Имунобор Кидс Сироп.
Имунобор Кидс Сироп се прилага при профилактика и поддържащо лечение на вирусни, гъбични и бактериални инфекции.
Имунобор Кидс Сироп е одобрен от педиатрите като ефективен и безопасен имуностимулатор за продължителна употреба- може са се приема през целия зимен сезон без прекъсване.

Оставаме на разположение!
Мед. отдел, Имунобор

8
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x
()
x