за добър тонус
5
(2)

Краят на зимата вече се вижда и е време да предприемете мерки за добър тонус. Така ще се предпазите от пролетната умора и ще сте в отлична кондиция.

Изпитани съвети за добър тонус

Повече витамин C

Аскорбиновата киселина или витамин C повдига тонуса. Ето защо непременно трябва да си набавите нужните количества от това вещество. За целта включете повече цитруси, чушки, броколи, брюкселско зеле и киви в ежедневното меню. Желателно е да консумирате плодовете 15-20 минути преди хранене, за да усвоите пълноценно хранителните вещества в тях и за да нямате проблеми с храносмилането.

Добро хидратиране

Нашето тяло е съставено от над 70% вода. Затова едва ли е учудващо, че поддържането на оптимален воден баланс е една от ключовите стъпки за подобряване на тонуса. Съветът на специалистите е да се приемат между 1,5-2 л течности дневно – за предпочитане вода. Добра алтернатива на водата са чайовете, зеленчуковите бульони и прясно изцедените плодови сокове.

shop banner

Повишаване на двигателната активност за добър тонус

Поддържането на висока физическа активност е от решаващо значение за повишаване на тонуса. Ако не сте любител на активните спортни занимания, не се отчайвате. Дори редовните разходки в парка с по-енергично темпо ще дадат нужния резултат.

Музика, музика и още музика

Музиката има способността да повдига духа и да зарежда с добро настроение. Така че не му мислете много и още сега създайте плейлист с любимите си песни.

Качествено време с приятелите

Високият тонус е една от ползите от това да отделяте повече време на приятелите. Все пак всеки човек се нуждае от добра компания, за да повиши нивата на жизнената си енергия.

Повече смях

Когато се смеем, в мозъка се освобождават ендорфини – вещества, които ни карат да се чувстваме добре и да имаме добър тонус. С оглед на това е добре да откриваме повече поводи за усмивка и добро настроение.

Природният помощник за добър тонус в края на зимните месеци

Доказани специалисти у нас препоръчват 100% натуралния продукт Имунобор/Imunobor® за повдигане на тонуса в края на зимата. Този природен дар съдържа оптимално количество Мравчено дърво, съставка, която повишава жизнените сили. Ползите от Имунобор обаче не се изчерпват дотук! Благодарение на останалите три състави – Котешки нокът, Мака и Мате – той мощно подсилва имунитета и подобрява общото състояние на организма.

За постигане на оптимален ефект е желателно Имунобор да се приема по 1 капсула 3 пъти дневно. След това се преминава към поддържаща терапия с по 1-2 капсули дневно. Общият курс продължава 12 седмици.

Имунобор е напълно безопасен и има отлична поносимост. Подходящ е за продължителен прием.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: