Мравчено дърво за тонус и срещу пролетна умора
5
(1)

Мравчено дърво е добре познат и широко разпространен в Южна Америка дървесен вид с изключително твърда дървесина, но с лечебна кора, чийто свойства са познати от древността. Екстрактът от кора на Мравчено дърво се ползва успешно срещу широк набор от инфекциозни състояния – бактериални, гъбични и вирусни инфекции. В разгара на пролетта обаче е време да се спомене и изключително позитивното влияние на екстракта от Мравчено дърво за повишаване на тонуса на организма и справяне с пролетната умора. За много хора Мравченото дърво е познато и с другото си название – По деарко.

Мравчено дърво

Действие. Екстрактът от Мравчено дърво действа като естествен имуностимулатор. Той повишава активността на имунните клетки и способността им да неутрализират болестотворните микроорганизми навлезли в тялото. Това е причината екстракт от Мравчено дърво да се препоръчва при хора с имунен срив и особено след тежък зимен период, омаломощил имунната система.

Наред с това действие на Мравченото дърво благоприятният му ефект се допълва от още няколко важни такива. Екстрактът от Мравчено дърво действа:

  • противовъзпалително
  • антиоксидантно
  • лаксативно (улесняващо изхождането)
  • детоксикиращо и стимулиращо прочистването на черния дроб
  • стимулиращо върху кръвотворните функции
  • ускоряващо зарастването на рани

Особености. Важно е да се отбележи, че приемът на Мравчено дърво под каквато и да било форма трябва да бъде винаги правилно дозиран. Изисква се дозата да бъде консултирана с лекар за постигане на оптимален ефект.

За засилване на благоприятния ефект приемът на екстракт от Мравчено дърво може да бъде допълнен от прием на продукти като мака и мате. Подобно на екстракта от Мравчено дърво това също са продукти, добивани от южноамерикански растения. Познати са от древността с благоприятния си ефект за повишаване на имунната устойчивост и тонуса на организма.

Мощно решение за тонус и преодоляване на пролетната умора при възрастни

Комбинация от екстракти от Мака, Мате и Мравчено дърво е включена в състава на природния продукт Имунобор/Imunobor®. Те са допълнени от екстракт от Котешки нокът за още по-силен ефект.
Имунобор е мощен имуностимулатор за възрастни, чието действие е доказано по отношение подсилването на имунитета, повишаване на жизнения тонус, по-бързото справяне с умората и стреса и подобряване общото състояние на организма.

 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola

Може да харесате

guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x