имуностимулатори за деца
0
(0)

В разгара на есента приемът на имуностимулатори за деца е важна необходимост, особено за тези, които боледуват често. От друга страна през есенния сезон вероятността от развитие на респираторни инфекции значително се повишава. Освен понижаване на температурите, се наблюдава и намаляване на продължителността на деня – фактори, които нерядко водят до отслабване на имунната система. А най-уязвими и податливи на заболяване са децата.

В този ред на мисли първостепенна задача на родителите е да предприемат правилните и най-адекватни мерки за подсилване на детския имунитет през есенния сезон. А качествената имунопрофилактика е най-правилният начин, особено когато се отнася за крехкия детски организъм. Това, което всеки родител иска за своето дете, е да е целогодишно здраво и да не се налага излишен прием на антибиотици и други лекарствени средства.

Качествени имуностимулатори за деца в комбинация с промени в начина на живот за здрав детски организъм!

На първо място ще споменем основните насоки за промени в хранителния режим на малчуганите. Колкото по-предразположено е детето към заболявания, толкова по-голяма е необходимостта от прилагането на тези промени. Това включва подобряване на хранителния режим и изключване на храните и напитките, които потискат имунната защита:

shop banner
  • елиминиране на всички храни и напитки със съдържание на захар;
  • включване на повече зелени листни зеленчуци към режима на хранене;
  • увеличаване на количеството качествени протеини и мазнини в ежедневното меню – месо, риба, боб, грах, леща, авокадо, зехтин и кокосово масло.

На кои имуностимулатори за деца можете да се доверите безпрекословно?

За качествена имунопрофилактика при най-малките (под 8-годишна възраст) особено подходящ е Имунобор Кидс Сироп/Imunobor® Kids Syrup, а за деца над 8 годишна възраст – Имунобор Кидс Капсули/Imunobor® Kids Vgcaps. С тяхна помощ се осигурява качествена и навременна профилактика на всякакви инфекции – бактериални, вирусни или гъбични.

При първи симптоми на настинка и грип педиатрите препоръчват Имунобор Кидс Актив Сироп/Imunobor® Kids Activ Syrup, а за по-големите деца – Имунобор Кидс Актив Капсули/Imunobor® Kids Activ VGcaps. Те контролират възпалителните процеси в организма и повишават имунната защита чрез увеличаване на броя и активността на белите кръвни клетки – защитниците на имунната система.

Продуктите от фамилия Имунобор са едни от най-добрите средства на българския пазар за активиране на хуморалния и клетъчния имунитет. Чрез редовния им прием се постига общо укрепване на детския организъм и се намалява честотата и продължителността на боледуване.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: