слаба имунна система признаци
5
(2)

Много признаци биха могли да ни подскажат, че имаме слаба имунна система. Да не губим време и да разберем кои са най-явните!

Очевидни признаци за слаба имунна система

Чести инфекции

Ако често се сблъскваме с инфекции от всякакъв тип, това идва да покаже, че защитните механизми на организма се пропукват и сме уязвими към болестотворните микроорганизми.

Постоянна умора

Вярно е, че физическото и умствено изтощение могат да са провокирани от различни причини. Когато търсим какво стои в основата им обаче, не бива да пренебрегваме и слабата имунна система. Опитът на специалистите показва, че нерядко понижените защитни сили ни карат да се чувстваме недоспали и уморени от сутринта.

shop banner

Алергии

Твърде вероятно е, ако имаме слаба имунна система, да страдаме по-често от алергии, отколкото останалите хора. Ето защо непременно трябва да проверим дали повишената чувствителност на организма към иначе безвредни субстанции от околната среда, не се дължи на компрометиран имунитет.

Често боледуване – един от най-явните признаци на слаба имунна система

В случай че настинките ни повалят една след друга, в плен сме на грипа всяка есен и зима, и не можем да се избавим от болки в гърлото, няма съмнение, че имаме слаба имунна система. Изследванията на белите кръвни телца (левкоцитите), отговорни за защитата на организма от инфекциозни агенти, също ще го потвърдят. Подложим ли се на тях, резултатите ще покажат, че броят им е намален.

Трудно зарастващи рани

В зависимост от тежестта и причината, довела до образуването им, раните обикновено заздравяват за период от 4 до 6 седмици. Ако сме със слаба имунна система обаче, оздравителният процес значително се удължава.

А сега след като научихме кои са най-ясните признаци за слаба имунна система, нека видим как да укрепим имунитета

Специалистите са единодушни, че ако имаме сигнали за слаба имунна система своевременно трябва да предприемем мерки за повишаване на защитните сили. Прекрасно допълнение към диетата и физическата активност е висококачественият имуностимулатор Имунобор/Imunobor®. Той е създаден специално за възрастни и години наред успешно се прилага като профилактично средство за укрепване на общия имунитет. Безотказното му действие се дължи на рационалната комбинация от Котешки нокът, По деарко, Мака и Мате, които от векове се използват за подсилване на имунната система. Съставките перфектно се допълват и мощно усилват своето действие. В резултат броят на белите кръвни клетки, участващи в борбата с инфекциите, се повишава, зарастването на рани се ускорява и жизненият тонус се покачва.

За постигане на оптимален ефект се препоръчва Имунобор да се приема редовно в продължение на 12 седмици. Продължителната употреба не крие риск от странични реакции поради изцяло природния произход на съставките. Продуктът има отлична поносимост и е икономически изгоден.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
Сподели: